سلام sosan جان

این طور که معلومه مساله اصلی شکست عشقی هستش که داشتی و این شما رو آزار می ده.

خب دوست من دنیا که به آخر نرسیده ، می دونم که خیلی خیلی سخته اما نه اون آدم و نه هیچ کس دیگه ای ارزششون به اندازه ای نیست که تو از رو از همه ی زندگیت بندازن و به همچین حال و روزی در بیارن.

یعنی جدا 5 ساله که به خاطر اون همه خوشی ها رو از خودت دریغ کردی و چشمت رو به روی عشقی که دیگران نثارت می کنن بستی؟

خیلی عجیبه ! این مدت طولانی واقعا عجیبه و من موندم که شما چه جوری طاقت آوردی و 5 ساله که داری توی این وضعیت زندگی می کنی

دوست خوبم ، به نظر من سعی کن که شرایطت رو عوض کنی. می دونم سخته و بارها تلاش کردی و نتیجه نگرفتی ، اما باز هم تلاشت رو بکن. خدا رو شکر نوشتی که به هر چیزی که آرزو داشتی رسیدی و قانع هستی. خب این خیلی خیلی خوبه که آدم به همه آرزوهاش رسیده باشه ...اما این یعنی واقعا الان هیچ آرزویی نداری؟
یه آرزوی خیلی مهم و بزرگت باید بیرون اومدن از این وضعیتی باشه که توش گرفتار هستی.

وقتی که دیدت رو به این موضوع عوض کنی ، وقتی خونه قلبت رو برای مهمون جدید آماده کنی ، مطمئن باش که عشق به سراغت میاد.
این تو هستی که باید بهش اجازه ورود بدی.

بذار یه مثال برات بزنم .
یکی از دوستای من با یه آقا پسری دوست بود . می دونست که نمی تونن با هم ازدواج کنن ، چون از هیچ لحاظ تناسب نداشتن و تنها حرفشون این بود که همدیگه رو دوست دارن
خلاصه بعد از کلی حرف و نصیحتی که این دوست ما شنید ، بالاخره تصمیم گرفت که با اون آقا پسر قطع رابطه کنه ، چون می دونست هر چی دیرتر بشه ، جدایی سخت تر میشه
شاید باورت نشه ، اما تو همون یه هفته اول که از قطع ارتباطشون گذشت ؛ 3 تا خواستگار خوب براش اومد .! در حالی که قبل از اون خواستگاری به اون صورت نداشت .

می گن هر خلائی باعث جذبه...این هم همونه ! یعنی وقتی درونت رو از چیزهای بد و آزار دهنده پاک کنی و در درونت این خلا رو ایجاد میشه ؛ خواه نا خواه بعد از اون یه جذبی صورت می گیره و اینبار تو هستی که می تونی آگاهانه اون رو با چیزهای خوب و خوشایند پر کنی.

درسته که زخم هایی که بهشون اشاره کردی ، جاشون باقی می مونه . ولی شما با همین آزارهایی که داری به خودت می دی ، داری روی این زخم ها نمک هم می پاشی.

با خودت مهربون تر باش .
کارهایی که از انجامشون لذت می بری و دوستشون داری رو انجام بده
ورزش کن

پوچی چیه؟؟هر کاری که به تو کمک کنه که شاداب و با نشاط بشی ، لازمه . اصلا هم بیهوده نیست .

سعی کن این روحیه ای که از دست دادی رو مجددا به دست بیاری.
می دونم
سخته ........اما ممکنه .
مطمئن باش که می تونی زندگیت رو عوض کنی.

راستی توی تالار یه گشتی بزنید ، مطالب مشابه با خودتون و پیشرفت هایی که دوستان توی وضعیت هاشون داشتن رو ببینین تا به ممکن بودن این قضیه اطمینان پیدا کنید.

منتظر نوشته های بعدیت هستم