ببینید دوست عزیزنوشته اصلی توسط گلنوش67
من بدین جهت گفتم اقدام جهت سرد مزاجی درست نیست ،چون به شخصه می شناسم افرادی که مشابه مشکل شما رو داشتند و با این کار کلا هیجان میل جنسیشون رو از دست دادند و حتی کار به جایی رسیده که شوهرشون رو در موقعیت بدی قرار دادند! میل جنسی اگر قرار باشه به طرز ناصحیح و غیرطبیعی کنترل بشه اصلا درست نیست. شما الان متاهل هستین و باید در صورت امکان سریعتر اقدام به ازدواج کنید.یه چیز دیگه هم بگم این عطش زیاد میل جنسی اگه توسط زن از دست بره خیلی دیر به حالت اولش بر می گرده و حتی شاید اصلا برنگرده... به عنوان مثال دقت کردین زنهایی که شوهرشون رو از دست دادن اگه تا حداکثر 2 سال مجدد ازدواج کردند که هیچ ولی اگه بعد از اینکه چند سال میگذره و ازدواج مجدد نمی کنند دیگه تمایلی به این کار نمی ببینند و تا اخر زندگیشون مجرد می مانند؟! این بدین خاطر است که این مدت زیادی که رابطه جنسی نداشتند کاملا اونا رو سرد مزاج کرده و لذا دیگه هیچ نیازی در خود برای مسائل جنسی نمی بینند. البته این مثالی که من زدم شاید کمی بی ربط باشه اما فقط خواستم از عوامل سرد مزاجی و بازگشت خیلی سختش به حالت نرمال چیزی گفته باشم تا به نوعی روی حرفم تاکید کرده باشم که سرد مزاجی کلا خوب نیست.به نظر شخصی من اینکه شما گرم مزاج هستین برای تقویت زندگی و روابطتون می تونه خوب باشه پس فعلا به فکر یه راه حل دیگه باشید تا اینکه بخواین سرد مزاج بشین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)