سلام جناب آقاي مدير
من فكر نميكنم بين نوشته هام حرفي از فريب دادن كسي برده باشم من فقط به اين اشاره كردم كه در رابطه دوستي دختر و پسر در كنارش سكس هم هست اگه هدف ازدواج باشه فريب نيست تمايل هر دو طرفه . همونطوري كه دوست عزيزمون تارا هم اشاره اي بهش كردن كه بايد اين نياز رو جواب داد.
بله در مورد آمار طلاق اگه شما مقالاتي كه در اين مورد نوشته شده ويا كتاب فاطمه اردكاني و احمد رضا اصفهاني و دكتر مريم فاتح پور كه سه كتاب مجزا هستند و نيز مقاله ي بختيار نصر آبادي ، حسنعلي . « انگاره هاي قبل از ازدواج » ، همايش طلاق ، پيشگيري و يافتن علل و راهكارهاي مبارزه با آن را مطالعه فرماييد به وضوح خواهيد ديد كه آمار طلاق در ايران رو به افزايش است
تحقيقات نشان ميدهد كه نسبت طلاق به ازدواج در سال 1370، 76/8 درصد در كل كشور، 68/10 درصد در مناطق شهري و در مناطق روستايي 44/4 درصد بوده است، بالاترين نسبت طلاق به ازدواج، مربوط به استان تهران با 9/15 درصد و پايينترين مربوط به استان يزد با 2/3 درصد در سال 1370 است. اين نسبت در سال 1380، 5/9 درصد در كل كشور، 9/11 درصد در مناطق شهري و 1/4 درصد در مناطق روستايي بوده است كه بالاترين درصد مربوط به استان تهران 2/17 درصد و پايينترين درصد مربوط به استان ايلام 3/3 درصد در سال 1380 است
در مورد علت طلاق هم خوب برا چي طلاق ميگيرن؟...اخلاقمون جور در نميياد. شوهرمو با يكي ديگه ديدم ..زنمو با مرد ديگه ديدم ..من پول ندارم رفت سراغه يكي ديگه ......
خوب بعضي از حقايق هستند كه قابل نوشتن در كتابها و مقالات نمي باشند وقتي نيروي انتظامي محترم بيرون يه دخترو پسر و ميبينه و بهش گير ميده و ميبره ناحيه بياد بگه قبل از ازدواج برين با جنس مخالفتون دوستي كنين؟تا اخلاقشو بشناسين آخ چنين چيزي ممكنه با اين ايده هاي غلط و بجا نيفتاده؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)