شاید خوب توضیح ندادم فامیلی دارم اهل کلاس و تجمل ولی من خودم چادری هستم مقید،حتی با فامیل خودم مشکل دارم این موارد باعث شده از فامیلم خیلی دور باشم تو مهمانی خانوادگی اصلا ارتباط کلامی زیادی با خانوادم ندارم آخه عقایدم به طور کلی باهاشون فرق می کنه من حدود یک سال با این آقا صحبت کردم تلفونی و یا در دانشگاه بود این که می گم ظاهرش خیلی بد نیست به خاطر اینه که تنها من این آقا رو که ندیدم همکلاسی ها و دوستامم دیدنش از لحاظ ظاهری من خیلی سر ترم ولی این آقا هم ظاهر معمولی داره فقط زیادی لاغر که باعث این برداشت می شه. خانواده مادری من هم خیلی ساده هستند که البته ارتباطی با اونا نداریم سالی یک بار خانواده پدریمم که دارم براتون می گم با اونام ارتباط آنچنانی نداریم سالس 3 یا4 بار نه بیشتر.دلم می خواد با خانواده ای ازدواج کنم که از لحاظ اعتقادی و فرهنگی مثل خودم باشن نه اونی که خونوادم می خوان نمی خوام آینده هم بشم یه آدم گوشه گیر ،با خانواده این آقا با این که نمی شناختمشون بیرون رفتم و دقیقا مثل خودم بودن همون عقاید خودم داشتن،از لحاظ مذهبی فرهنگی مثل اونام،مشکل همون اقتصادی هست که این آقا کار نداره و الان سربازه یعنی اگه بعد دوران خدمت می یومد مشکلی ایجاد نمی شد.من باید با توجه به عقای خودم ازدواج کنم یا خانوادم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hamdam 96
سلام عزیزم به همدردی خوش اومدی

این آقا چه خصوصیاتی دارن که منطقیه؟

شما از نظر فرهنگی اجتماعی اقتصادی ظاهری تفاوت دارید

حق با خانوادتونه منتها چون عاشقید اصلا متوجه نمیشید بگن زشته میگی از نظر من قشنگه بگن شرایط مالی خوبی نداره میگی اونا نمیدونن اوضاعشون مثل ماست بگن مذهبین میگی منم ظاهرم مثل اوناس خلاصه دارید خودتونو توجیه میکنید بجای نشستن تو خونه و افکار بیهوده که خانوادم دوسم ندارن طردم کردن بهتره چشماتو باز کنی فکرای منفی رو دور کنی به زندگیت برسی
خصوصیات این آقا صادقه تا حالا دروغی به من نگفته،تمام تلاشش به خاطر منه ،برای مثال ارشد قبول شد ولی نرفت تا زودتر زندگیش سرو سامان بگیره،آدم کاملا منطقی هست،مسئولیت پذیره،با اخلاقه،خیلی همفکریم،در بعضی موارد تفاوت هایی داشتیم ولی تونستیم همو قانع بکنیم،من حتی به این فکر نبودم که برای ارشد بخونم ولی ایشون اصرار داشتن که من این کارو انجام بدم.از لحاظ مذهبی هم مثل همه اعتقاداتمون،کاملا بهم اعتماد داره و از همه مهمتر عاشقمه. با این حال می دونم شرایطش برای ازدواج خوب نیست همون کارو خدمت که از همه جیز مهمتره رو نداره و این یک مشکل اساسیه ولی آدم با عرضه ای هستش می دونم می تونه خیلی زود زندگیشو درست کنه.