فرهنگ جان سلامنوشته اصلی توسط فرهنگ 27
ممنونم از نظرت
راستش الان دیگه بحث از این مسئله گذشته و من انتخابم رو کردم ...اون اولاش یه مقدار سر این مسئله تردید داشتم ولی الان انتخابم رو کردم...ببین این چیزی که شما میگی اون هم کیش خودم هست هم کیش خانوادم نیست یعنی من هیچ مشکلی سر مسئله ی پوشش و عروسی مختلط و اینا رو ندارم و همون طور که گفتم فرهنگی که دوست دارم نزدیک به فرهنگ خانواده ی اوناست...فقط راجع به رفت و آمد خانوادگی که ما فامیلی زیاد توی تهران نداریم و با فامیل هامون رفت و آمدی نمی کنیم فقط میمونه رفت و آمد با خانواده ام که انشالله با فکرایی که کردم حلش می کنم
دوست عزیز سلامنوشته اصلی توسط s_asal
ممنونم از نظر زیبات
مشکلی با خانواده اش نیست خانواده اش میگه هر چی دخترمون بخواد...من دارم به همین فکر می کنم که چه جوری میشه "قسمتی از مراسم غیر مختلط و آخرش مختلط برگذار بشه" ...ما اگه بخوایم غیر مختلط بگیریم باید توی تالار باشه...اگه بخوایم مختلط بگیریم باید توی باغ باشه..من نمی دونم اینو چه جوری میشه حل کرد...
ممنونم از این انرژی های مثبتی که برام فرستادی
و براتون آرزوی موفقیت می کنم
چند روز پیش نامزدم بهم گفت من یه پیشنهادی دارم..بهم گفت من میدونم عروسی گرفتن توی باغ خیلی برات هزینه داره و برات خیلی سخته..گفت توی مجتمع ما یه سالن پذیرایی کوچیک و جمع و جور و خصوصی هست که میشه مراسم رو اونجا برگذار کرد که دیگه هیچ خرجی بابت تالار و باغ و اینا ندی...بعد گفت اما اگه اینجا برگزار بشه من دوست ندارم یه پرده وسط بکشیم و مردونه زنونش کنیم!...
انصافا اینکه نامزدم انقدر به فکر منه خیلی خوشحالم کرد و اینکه انقدر قانعه که حاضره مراسم رو توی سالنی که توی مجتمعشون هست بگیریم خیلی عالیه..حالا من موندم بهش بگم اوکی یا نه از طرفی هیچ هزینه ی سالنی برام نداره از طرفی دیگه چون اون سر سالن کوتاه اومده توقع داره من هم سر مختلط بودم و نبودن کوتاه بیام....

علاقه مندی ها (Bookmarks)