گیتی جان من همه تاپیکای شما رو خوندم تا بتونم از راهنماییهای دوستان کمک کنم دوستان واقعا ازتون میخوام من تنها نزارید گیتی جونم متین عزیز و غیره
گیتی منم از زمانی که این مشکل واسم پیش اومده مرتب میام اینجا.اگه اینجا نبود که هیچ...
نمیدونم بعضی وقتا حالم خیلی خوب سعی میکنم بش کمتر فکر کنم...میخوام درس بخونم اما چه فایده که همش تو ذهنم (گیتی جان باز خوش به حال شما تو فاز احساسات نبودید اما چه میشه کرد اون اتفاقا خیلی تو فاز احساسات بود) بعضی وقتا یه دفعه احساس تنهایی شدید میکنم ..سرم درد میگیره مثل حالا:(
خوب نمیدونم شاید چون تاحالا اصلا ارتباط (دوست دختر...)نداشتم یعنی اصلا اعتقادی ندارم...
اینم بگم که اون همش میگه من خیلی دوست دارم و همش به فکرتم اما میترسم که وابسته شیم و ضربه بخوری الان درس تو ادامه تحصیلمون مهم تا آینده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(آخه اگه واقعا دوسم داره چطور دوری تحمل میکنه؟!!)خودم هم سعی کردم رو فکرم کنترل داشته باشم خیلی کمتر بش فکر میکنم اما نمیدونم چرا اینقد روحیم از دست دادم:(( خدا را شکر مشکلی هم ندارم تو خونوادم. از خدا واقعا ممنونم که خیلی بهم لطف داشته:) اما اینکه این حالم و روحیم علاوه بر خودم خانوادم هم اذیت میکنه ناراحتم:(

) بعضی وقتا یه دفعه احساس تنهایی شدید میکنم ..سرم درد میگیره مثل حالا:(

علاقه مندی ها (Bookmarks)