سلام فرناز جون
راستی نگفتی چند سالته؟
منم آدم کم حرفیم. البته تو خونه از این مشکل رنج نمی برم ولی بیرون از خونه مخصوصا با کسایی که هم سطح خودم هستن راحت نیستم و نمی تونم به راحتی ارتباط برقرار کنم. البته یه مدته بهتر شدم الان 27 سالمه و نسبت به سالهای قبل خیلی بهتر شدم چون زیاد تو اجتماع بودم.
من فکر میکنم قسمتی از این مشکل به نوع شخصیت آدم مربوط میشه که ناشی از وراثته مثلا یه آدم درون گرا هیچ وقت نمی تونه مثه یه آدم برون گرا رفتار کنه حتی اگه بخاد و خیلی سعی کنه، بنابراین باید تا حدی با این شخصیت کنار اومد و اونو پذیرفت.
اما تا حدی میشه تغییر کرد طوری که باعث رنجش و عذابت نشه برای این کار هم باید دائم توی اجتماع باشی و اصلا خودتو عقب نکشی بدترین برخورد با این مشکل تسلیم شدنه که من خودم یه مدت این کارو میکردم، اما باید همیشه حواست باشه و باهاش مبارزه کنی مثلا اگه توی یه جمع هستی و یه حرف به ذهنت میرسه که بگی اما به نظرت خیلی بیخوده و میخای مثه همیشه از گفتنش صرف نظر کنی با خودت مبارزه کن و اونو بگو بدون اینکه به عکس العملشون توجه کنی.
راه دیگه اینه که اطلاعاتتو در زمینه های مختلف بالا ببری تا بتونی تو هر موقعیت حرفی برای گفتن داشته باشی.
حتی جک یاد بگیر و سعی کن با اعتماد به نفس بالا تو جمع جک بگی، تو فیلم ورود آقایون ممنوع میگه جک خوب و بد وجود نداره جک گوی خوب و بد وجود داره بنابراین مهم نیست جکت تکراری باشه مهم اینه که اون جکو تو بگی با اعتماد به نفس بالا.
البته انجام این کارا به راحتی امکان پذیر نیست و باید همیشه حواست باشه و با توجیهاتی که برای حرف نزدن تو ذهنت میاد مقابله کنی. بهرحال بعضیا ذاتا این مشکلو ندارن اما افرادی مثل ما باید تلاش خودمونو بکنیم تا بهتر باشیم.
ببخشید طولانی شد، موفق باشی عزیزم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)