عمه من هميشه يه حرف قشنگ ميزنه ميگه خدا هيچكسي رو شش دانگ نيافريده همه يه عيب وايرادي داريم.يكي زشته ولي خوش هيكل يكي صورت خيلي قشنگي داره ولي وقتي لبخند ميزنه انقدر دندوناش زشته كه آدم ازاينكه بهش بگه خشگل پشيمون ميشه يكي چشم وابروي قشنگي داره ولي بينيش رو صورتش سنگيني ميكنه يكيم زيادي قد بلنده ويا يكيو ميبيني همه چيزش قشنگه قيافه و هيكل خوبي داره ولي زبون نداره حرف بزنه يكي قدش بلنده ولي خيلي لاغره يكي خشگله ولي قدش كوتاهه بخدا خيلي بيشمارندد اين آدما.دور وبرت رو نگاه كن متوجه ميشي.ممكنه يكيو هم پيدا كني بگي اين ديگه هيچ ايرادي نداره چقدر خوشبخته چقدر خشگل وخوش استيله ولي وقتي يكم از داستان زندگيشو بدوني عمرا اگه بخواي جاي اوني ميبودي.من وقتي اومدم سركار يكي از همكارامو ديدم گفتم وااااااااااااي خداي من اين خانومه چقدر خشبخته چقدر خشگل و همه چيز تمومه شوهرشم مطمئنم خيلي دوسش داره خودشم خيلي خانم خوبيه از هر لحاظي رفتار وحجاب و... ولي وقتي فهميدم بعد از يك سال شوهرش كه مدير عامل همينجا بود فوت ميكنه واونو با يه بچه چند ماهه تنها ميذاره فهميدم كه من چقدر خوشبختم.شايد قضيه ربطي به ماجراي شما نداشته باشه ولي بدون همه ما آدما خودمون يه ايرادايي داريم مطمئن باش اونايي كه فكر ميكني مسخرت ميكنن خودشون پر از ايرادن كه شما هم ميتونستي به عنوان يه عيب مسخرشون بكني.آخه چرا انقدر حساسي؟مردم هرجور كه دوست دارن ميتونن در مورد ما فكر كنن ما كه نميتونيم بريم فكر شن رو عوض كنيم. گفته بودي قيافه رو ميشه با آرايش درست كرد ولي قدونميشه كاري كرد.اگه خداي نكرده خداي نكرده زبانم لال خدا بهت چشماي لوچي ميداد ولي قد بلند بازم اين حرف رو ميزدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ح الافكر نكني من چشام لوچه ها
به عنوان مثال گفتم ويا دوست داشتي يه دماغ بيريخت گوشتي غير قابل عمل داشتي ولي قدت بلند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/عمرا اگه دلت بخواد
![]()

آخه چرا انقدر حساسي؟مردم هرجور كه دوست دارن ميتونن در مورد ما فكر كنن ما كه نميتونيم بريم فكر شن رو عوض كنيم. گفته بودي قيافه رو ميشه با آرايش درست كرد ولي قدونميشه كاري كرد.اگه خداي نكرده خداي نكرده زبانم لال خدا بهت چشماي لوچي ميداد ولي قد بلند بازم اين حرف رو ميزدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ح الافكر نكني من چشام لوچه ها
به عنوان مثال گفتم ويا دوست داشتي يه دماغ بيريخت گوشتي غير قابل عمل داشتي ولي قدت بلند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/عمرا اگه دلت بخواد

علاقه مندی ها (Bookmarks)