به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 29 اردیبهشت 87 [ 20:07]
    سطح
    36
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    2
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

RE: شوهرم چت می کنه !

پونه خانم سلام
    می خواهم سرتان را درد بیاورم مردی هستم که 13 سال پیش با عشق ازدواج کردم پس از یک هفته متوجه شدم او من را نمی خواسته و به من گفت با اجبار خواهرهایم تن به این ازدواج داده ام به هر حال چون دوستش داشتم نشستم و همه چیز را به درون خود ریختم بماند چقدر در این 13 سال پرخاشگری کرد و کدام از همه چیز من ایراد میگرفت سه ماه پیش با یک دسته گل به خانه آمد و خود قبل از اینکه من سوال کنم گفت از این دسته گل خوشم آمد خریدم ؟روز ولینتایم با یک خرس قرمز و کلی کادو که مثلا برای تو خریدم به خانه آمد وقتی قیمت زیر خرس را دیدم 15000 تومان از او سوال کردم خرس راچند خریدی او گفت 8000 تومان ......از سه ماه پیش گستاخیاش بیشتر شده یک دفعه گفت میخواهم به جشنی بروم همه زن هستند وقتی رفت و آمد از شراب و .... میگفت که به من گفتن بخور نخوردوم ؟ مدام در حال اس ام اس تایپ کردن است یک لحظه گوشی اش را جایی نمی گذارد حتی به داخل توالت هم میبرد خواهرم هستی ببخشید حتی سه ماه است میل جنسی ندارد و وقتی ون به رختخواب می روم بی تفاوت در حال تایپ اس ام اس است به هر حال 10 روز پیش به من گفت تفاهمی بین ما نیست بهتر نیست جدا شویم ؟ دختر 11 ساله ام وقتی گفتم بابا چه کنم یک حوله از روی خجالت روی صورتش انداخت و گفت بهتر است جدا شوید ما در تاریخ 4/2/87 از هم جدا شدیم از شما خواهش می کنم مواظب زندگی تان باشید با مشاور صحبت نمایید و سعی نمایید عشق و علاقه بیشتری به همسرتان ابراز نمایید من خودم یک مرد هستم مردها نقاط ضعف زیاد دارند بجای کنترلر محبت کنید و لحظه ای تنهایش نگذارید موفق باشید

2. 2 کاربر از پست مفید محبت تشکرکرده اند .

محبت (پنجشنبه 23 خرداد 87)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)