نوشته اصلی توسط
sogand
آقای نیما سلام
من لینکی رو که فرستادین توی همون تاپیک قبلی که منتقل شد خوندم و جوابش رو هم همون جا براتون نوشتم ...راستش برای من که خوندن این مطالب خیلی ثقیل بود من با اینکه خودم به شوهرم خیانت کردم ولی به نظرم این مطالب خیلی غیر حقیقی رسیدن اما کاملا واقعی هستن چون خودم به عینه یه نمونه خانم اینطوری رو دیدم که با هر کسی دوست داشت باشه و لذت می برد الا شوهر خودش .ولی اینو با اطمینان صد در صد بهتون میگم که اینجور موارد خیلی نادر هستن .عین مردانی هستن که با زنهای هرزه خیلی بیشتر خوش می گذرونن .اونام توی مردا نادر هستن .نمی تونیم بگیم هر مردی خیانت کرد جزو هموناست ...دلایل خیانت خیلی متفاوت هست اصلا نمیشه برای این موضوع یه نسخه واحد پیچید .من خودم تا زمانی که این مساله برام پیش نیومده بود اصلا روش کار نکرده بودم اما از اون زمان خیلی برای مطالعه روی این موضوع وقت گذاشتم .هم عملی و هم تیوری ..در مورد این موضوع اصلا سعی کنین نظر ندین چون دلیل ایجادش بسیار بسیار متغیر هستش ..بررسی شرایط خانوادگی و تربیتی یه نفر حتما لازم هستش.
انی عزیز من نمی دونم چطور باید این تاپیک رو مدیریت کنم .اسم تاپیک رو هم نمی دونم چطور باید ادیت کنم اما این تاپیک رو باز کردم چون می خواستم اونایی که همچین مساله ای رو توی زندگی مشترکشون تجربه کردن و هنوز هم توی اون زندگی هستن زندگیشون به روال عادی برگشته یا هیچوقت نتونستن با این موضوع کنار بیان ...دلیلم اینه که گاهی خودمو سرزنش می کنم که اگه توی اون زندگی می موندم شاید اوضاع به روال عادی برمیگشت اما هیچوقت کسی رو پیدا نکردم که برام از زندگی بعدش صحبت کنه ..
می خوام مطمین شم کار درستی انجام دادم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)