خب تا اينجاش خيلي خوبه و طبق برنامه بودي. آفرين.نوشته اصلی توسط مینا چ
دكتر هم كه خدا را شكا گفته چيزي ات نيست.
اين كجاي برنامه بود؟ كي به شما گفت كه باز توي سر شوهرت نق بزني كه اين كارو بكن يا اون كار را؟نوشته اصلی توسط مینا چ
نه خير. مشكل اصلي زندگي شما، برخي از رفتارهاي شماست كه كار را به جاهاي باريك ميكشاند.نوشته اصلی توسط مینا چ
قطعا به خاطر بستن دهن شما بوده. منم اگر زنم مثل داركوب تو سرم هي ميگفت برو روانپزشك. برو .برو . ميرفتم تا دهنش را ببندم.نوشته اصلی توسط مینا چ
آفرين. خيلي خوبه و مطابق برنامه است.نوشته اصلی توسط مینا چ
اه اه ه. باز اينجاشو گند زدي.نوشته اصلی توسط مینا چ
كدوم اخلاقشو. همين كه وقتي زنش مثل پتك ميكوبه تو سرش زنشو ميزنه. به نظر من اين كاملا طبيعيه و هر مردي وقتي زنش بره رو اعصابش بالاخره ميزندش. من حق را به شوهرت ميدم. ناراحت هم ميشي اما خب بالاخره بايد حق را گفت.نوشته اصلی توسط مینا چ
دلم به حال هر دو تون ميسوزه. سر هيچو پوچ زندگي رو به هر دوتون زهر ميكني.نوشته اصلی توسط مینا چ
فقط شما مقصر نيستي، اما قطعا سهم شما در اين مشكلات بيشتره و رفتار شوهرت دقيقا بازتاب كارهاي شماست و هر زني كه مثل شما رفتار كنه جواب هر مردي همينه كه شوهرت ميده. باور كن من خودم بعضي وقتها خودمو تو اين موقعيت ميزارم كه تو با شوهرت رفتار ميكني، ميبينم منم باشم ميزنم تو صورت زنم. هر مردي همين كارو ميكنه. لطفا ناراحت نشو.نوشته اصلی توسط مینا چ
پس يه سال ديگه هم توي اين تالار چرخ ميزنيد و گريه و ناله ميكنيد و باز هم ميرسي اول راه.نوشته اصلی توسط مینا چ
به خدا برخي از رفتارهات جوريه كه مثل مار افعي به نظر مياي. ناراحت نشي هان. من دلم به حال زندگي ات ميسوزه كه الكي الكي دعوا راه مي اندازي.نوشته اصلی توسط مینا چ
خب براي روزهاي اوليه بدك نبود. از 20 نمره، با ارفاق 2 ميگيري. فقط به اين خاطر كه رفتي دكتر. اما همه ي رفتارهاي ديگه ات مثل قبل بود.يه زن غرغرو و گريه كن كه اين قدر ميره رو اعصاب شوهرش تا مشت را نوش جان كنه و بعد مياد سايت كلي شكلك گريه ميكشه.
خسته نباشي خانم ميناچ! واسه شروع بد نيست، اما فكر كنم بهت ثابت شد كه اون قدرها هم كه فكر ميكردي راحت نيست تغيير كني.
راستي من يه مرد هستم و سيستمم طوريه كه راهكار ميدم و همدري نميكنم. من اومدم راهكار دادم، حالا خانم ها بياييد يك كم با خانم ميناچ همدريدي كنيد تا دلگرم بشه، فكر كنم من خيلي بي رحمانه ازش انتقاد كردم. بياييد همدردي كنيد باهاش.

دكتر هم كه خدا را شكا گفته چيزي ات نيست. 

علاقه مندی ها (Bookmarks)