RE: یک مشکل اخلاقی خیلی جدی(مشکل و درمان خود ارضایی)
[quote=khaste2000]
سلام شرمنده که دیر جواب میدم
1) هم خونه دارم اما بودنش شاید بیشتر مشکل زاست. مثلاً یکبار باهاش از این بحث ها کردم که بعضی ها خودارضایی می کنن و عمر خودشون رو تباه می کنن. بعد اونم بهم گفت نه بابا اینا همه چرته!!! من خودمو می کنم و لذتشو می برم !! کلاً اینکاره هست ! نگید چرا ازش جدا نمیشی ! اینجا از نظر مالی نمی تونم تنها زندگی کنم و هم خونه خوب هم به راحتی پیدا نمیشه .
لازم نیست با هم خونه ای تون بحثی بکنید بلکه فقط برای اینکه ساعاتی که تو خونه هستید تنها نباشید تا کمتر فکرهای ناجور سراغتون بیاد.
2) اینترنت رو یه مدت قطع کردم. نمی تونم کل خونه رو قطع کنم که. ولی لپ تاپم رو جمع کردم گذاشتم تو کارتون ! ولی یه بار که توبه شکستم دوباره درش آوردم و دیگه بی خیالش شدم.
از این جواب و جوابهای دیگتون به این نتیجه می رسیم که کلا شما استمرار در عمل ندارید. برای به نتیجه رسیدن باید مستمر تلاش کنید نباید با کوچکترین تجریک یا کمترین شکستی نا امید بشید و کلا راه حل رو کنار بگذارید. باز هم ادامه بدید.
3) این که بدتره !! محل های عمومی پره از دخترهایی با وضعیت لباس بسیار کوتاه و زننده ! اصلاً همون مدت که لپ تاپ رو جمع کرده بودم همینا تحریکم کرد که توبه شکستم.
معمولا کتابخونه ها طوری طراحی می شوند که مراجعه کننده ها در هنگام مطالعه همدیگر را نمی بینند. این هم بهانه اوردن است.
4)یه مدت اینکار رو هم کردم. اونقدر به خودم فشار می آوردم که حتی شب لباس هام رو هم عوض نمی کردم و همونطوری می رفتم تو تخت. این یه مدت خوب بود اما یهو این فشار زیاد از اون وری نتیجه داد و دیگه بریدم و بازم بی خیال این روش دشم
باز زود جا زدید.
5)اینکار رو امتحان نکردم ! سعی کردم به جای اون فیلم ها برم فیلم سینمایی نگاه کنم اما آدمی که شیطون تو وجودشه دستش یه لحظه سستی می کنه و میره اون سایت ها.
ولی چشم من امروز یه بازی فوتبال نصب می کنم.
6)جایزه و هم تنبیه هر دو رو امتحان کردم . جواب نداد. یه مدت می گفتم هر دفه که این عمل رو کردم یه روز باید روزه بگیرم. باور کن اینقد روزه هام زیاد شد که استفتا کردم گفت اصلاً نذرت درست نبوده و نمی خواد اون روزه ها رو بگیری.
تنبیه نه جایزه بدید. تشویق معمولا اثر بیشتری تا تنبیه دارد. اول با جایزه شروع کنید.
خیلی ممنونم . باور کن همش دارم دعا می کنم که هنوزم آدم هایی هستند که مصداق
بنی آدم اعضای یکدیگرند ..... هستند و درد آدما رو سعی می کنند بدون هیچ منتی درومن کنند.
خدا یار و یاورتون باشه
خدا یار و یاور شما هم باشه و همیشه در پناه او باشید.
[quote=m_p]
راستی یادم رفت بگم حتما یک سری کتاب برای تقویت اراده بگیرید و مطالعه کنید. نیاز هست ارادتون رو تقویت کنید و همچنین یک ورزش مفید مثل یوگا هم به تقویت اراده و خالی کردن انرژی منفی و مضر از بدن کمک می کنه.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)