1. کی گفت شما بری پیش دکتر روانپزشک؟؟ مشاورت؟ من یادم نمی آد شما گفته باشی که رفتی پیش یه روانشناس و ایشون توصیه به روانپزشک کرده...
سلام آقایsci. نه روانشناس بهم نگفته.اما چون لرزش دست و تپش قلب داشتم رفتم.از چند روز قبل هم اینجا گفته بودم و خیلی از دوستان خودشون هم این راهو به من پیشنهاد دادند و خیلی هاهم تایید کردند.
2. اگر ممکنه نام دارو ها رو بنویسید... همینطور داروی شوهرتون رو
سدامین،پروپرانولل،ریسپرید ون و یکی دیگه هم بود یادم نمیاد اسمشو.
نمیدونید این داروها چقدر طول درمانشون طول میکشه؟ خیلی مضرن؟
3. تپش قلب شما ناشی از یک واکنش فیزیولوژیک به استرسه...که در شما بصورت ویژه فیزیکی خودش رو نشون می ده و شما دچار دردهای مبهم در قسمت پاها می شید
دقیقا احتمالا و لرزش، و تپش قلب... این مشکلی نیست! آروم می شید...
اما اگر تازگی موقع تپشها احساس گرفتگی و تنگی نفس می کنید و یا احساس خستگی شدید، یا دردهای مبهم و فراگیر در قفسه سینه حتما به من بگید.
نه این دردا رو ندارم. جدی میگین آقای sci ؟!، یعنی میشه بدون دارو هم این مشکل حل شه.
4. افسردگی در دوره پریود شما بخصوص در هفته چهارم به دلیل افت ناگهانی استروژن نشون دهنده سلامتی شماست و اینکه بدن شما داره درست کار می کنه
واقعا؟! وای چقدر شما خوبید و چقدر من شما رو دوستون دارم.
5. کی گفته حق با شوهر شماست؟ کی گفته حق با شماست؟
من اینو پرسیدم؟ نمیدونم
6. علت انتخاب همسرتون چی بود؟
بی خیال دیگه از ما گذشته.(مدرک تحصیلیشون
)
7. اگر همسرتون امروز به همدردی می اومد و یه پست می ذاشت، انصافا چی می نوشت؟ هر چیزی که از شما انتظار داره رو بنویسید!
اگه پریروز میومد میگفت من بچه میخوام اگه دیروز میومد میگفت فقط میخوام هردومون بمیریم ،به خدا نمیدونم خیلی بستگی به شرایط جوی داره. اما فکر کنم میخواست کاری به کارش نداشته باشم .غر نزنم و مهربون باشم.هرشبم باهاش برم خونه مامانشینا.حرفاشم همه رو باور کنم و البته تایید (حتی اگه با هیچ عقلی جور درنیاد). ضد و نقیض های تو صحبتاشم به روش نیارم (بگم اشکال از گیرندس نه فرستنده). اما متاسفانه این یکی رونمیتونم ،شاید به دلیل شغلمه.
8. اگر بخواهید یه دل سیر درد دل کنید چی می گید؟ تیتر وار بنویسید موانع خوشبختی شما چیه؟
راستش از درد دل خستم، زیاد درد دل کردم. تنها چیزی که فهمیدم اینه که فقط باید به فکرتغییر دادن خودم باشم اونم به خاطر خودم.اگه بقیه هم تغییر کردند که چه بهتر اگرم نکردند باید بگم به من چه مگه من پیغمبرم؟
یکی از مهمترین مسائلی که شما باهاش مواجه شدید بخصوص در هفته اخیر و این روزها، اینه که احساس کردید که مشکلات از جانب شماست تنهایی و دکتر به شما گفته افسرده هستید و یک شوک عصبی به شما وارد شده و این شوک موجب اون دعوای بی سرانجام خانوادگی شما دو نفر شده!
نه قبول کرده بودم که رفتارام پراز اشکالند، واقعا برای کمک خواستن رفته بودم، میخواستم نهایت تلاشمو کرده باشم.خیلی دوست داشتم که به تغییر رفتارام کمک شه.(سریعتر و بهتر) کارم اشتباه بوده رفتم پیش روانپزشک؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)