عزيز دلم.( هر روزي كه به تالار ميام پيگير مشكلت هم هستم!)
در مورد مسائل كاري يه امر تخصصي يه و خودتون بهتر ميدونين كه چطور ميتونيد و به چه كساني ميتونيد كمك برسونيد . البته يه نكته رو مايلم بگم و اون اينه كه اجازه نديد كسي كه قبلاًارتباط عاطفي نيرومندي در اين راستا(جهت ازدواج) داشته الان به اين امر بسنده كنه كه فقط همكار شما باشه.و از اين راه بخواد به شكلي زخمي رو التيام بده كه درون خودش هست. بي اين كه فكر كنه كه ممكنه احساسات مخاطب هنوز مجروح باشه و.. و.
اجازه بدين خودش بيشتر جويا و سوال كننده و پيگير باشه." ديگه چه خبر " سوال خوبيه . پاسخ شما هم مناسب بود . اما من خوشحال تر ميشم اگر ايشون در ارتباط بعد بيشتر جويا بشه و شما سعي كنيد با حفظ فاصله ايشون رو به اين بخش هدايت كنيد كه براي بدست آوردن اون ارتباط منجر به ازدواج پيشين و ترميم كردن احساسات شما و بهبود شرايط قدم برداره.در ضمن ايشون ديگه اونطور كه شما گفتي سي سالشه و بايد بيشتر تلاش كنه تا انسان خوبي مثل شما رو به عنوان شريك زندگي و رفيق همكار هردو باهم براي خودش حفظ كنه.در مورد اطلاعات كاري بهتره دوست مشتركتون به شكلي مناسب بهشون اطلاع بده كه بعضي از اطلاعات كاري كه شما بهشون احاطه داري براي پيشرفتشون مناسبه و در ايشون اين فكر رو بوجود بياره كه خودش از شما در خواست اطلاع و راهنمايي كنه. كه در اين صورت شما ميتونيد اطلاعات لازمه رو بدين.
شايد اين كه خودت در كمك كردن پيش قدم باشي با قلب مهربوني كه داري سازگار تر باشه. اما زندگي بهم ياد داده پيشقدم شدن در محبت دوستي و كمك گاهي نه هميشه گاهي( كه ميشه 80 درصد موارد) باعث ميشه مخاطب فكر كنه وظيفه آدمه. گاهي بد نيست كه مخاطب تو بدونه محبت و زلالي توست كه كمكش ميكنه نه وظيفه ات!بخصوص با رنجشي كه ايشون در قبال تو ايجاد كرده!
دلتنگي ايشون رو مفيد و مثبت ميبينم. اما خوشوقت تر ميشم ببينم اين دلتنگي براي ازبين بردنش از راه كمك به برگردان و همراه كردن هميشگي تو به صاحبش يعني اون آقا كمك كنه!
اين قدم رو از جانب اون آقا در مجموع مثبت ميبينم وبازم براي تو عزيزم از خدا خير ميخوام(امروز نماز صبح هم خواستم!)اجازه بده ببينيم قدمهاي ديگه اي هم برميداره؟چطور و در چه راستايي...ايشالله كه خيره عزيزكم!![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)