منم موافقم.می تونید برای شروع توی مسایلی که زیاد روش حساس نیستید و با تغییرشون خودتون ناراحت نمی شید مثل :
امروز چی بپزم؟
می خوام برم فلان جا به نظرت از چه مسیری برم؟
می خوام لباس بخرم به نظرت چه رنگی باشه؟یا مثلا دو تا لباسی که خودتون دوست دارد رو بیارید از وی بخواهید که بگه کدوم بهتره
و ...
از وی نظر بخواهید.این کار دو تا خوبی دارد
1 - یکمی بیشتر با وی ارتباط برقرار می کنید.وقتی توی دو تا چیز ساده نظر دادند اون موقع در مسایل مهمتر اگر نظرشان تامین نشود بر زبان می آورند و اینطور نمی شود که بگویند
2 - به ایشان غرور و حس مهم بودن می بخشیدتو به عنوان زن من باید خودت متوجه نیاز های من بشی
اینطور فکر کنم یواش یواش به یک نتیجه هایی برسید
(البته یکمی هم به همسرتان حق دهید.به هر حال نمی شود که هرکاری را که آدم می خواهد بر زبان بیاورد.اینجوری حس بدی به آدم دست می دهد.مثلا مرتب بگوید فلان چیز رو می خوام.اینجوری دوست دارم و ... . )
همین طور سعی کنید و دقیق باشید و عکس العمل های همسرتان را زیر نظر داشته باشید.سعی کنید که وقتی از چیزی ناراحت می شوند از رفتارشان تشخیص دهید.چون همسر شما کمتر ناراحتی خود را بروز می دهند و در عوض آن را در ذهن خود نگه می دارند.اینکار موجب همین ناراحتی ها و دلسردی ها می شود.اگر بتوانید ناراحتی ایشان را با مهارت خود شناسایی کنید ، می توانید بفهمید که ایشان چه خواسته هایی دارند و چه چیز هایی دوست دارند
موفق باشید
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)