به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 خرداد 91 [ 13:42]
    سطح
    19
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    47

تشکرشده 47 در 23 پست

Array

RE: من دلم شوهر می خواهد

من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که خانما بهتر واسه خانم ها و آقایون هم بهتر میتونن واسه آقایون مشاوره بدن... چی میگید شما یه دختر 27 ساله به نظر من خوب میدونه تو زندگیش چی میگذره حالا از مجموع این سوالات که داره هر روز بهشون فکر میکنه به این نتیجه رسیده... بچه ها یی که تمام مراحل بال اکی هست واسشون ازدواج کنن بقیه هم منتظر باشن؟ اونم دختر فردا که سنشون رفت بالا کسی نمیاد بگه اره من انقد تو رو میخوام که همه شرایطت خوب شده.... خیلی خیلی سخت میشه واسش دخترا اصلا مثل پسرا نیستن که اضطراباشون رو بگن با ازذواج درست میشه.. این کار بزرگیه تکلیفیه که تو زندگیش باید انجام بده هرچه دیرتر بدتر و سخت تر... ما تو ایران هستیم اینجا خارج نیست که بتونی بیخیالش بشی... تازه چه اشکالی داره یکی کنار آدم باشه همفکری بده و ... هیچی آسون به دست نمیاد.... این حس بی تابی که 27 سالشه احتمالا کار و شغل نداره حتی این وسط به ازدواج فکر نکرده داره سنش بالا میره و به قولی انگار هیچی نداره، این وسط یه فوق داره فقط.. اینو به نظرم خیلی از دخترا تجربه کردن....این بیتابی ایجاد میکنه....عزیزم من کاملا درکت میکنم و حتی با دوستام که همین شرایطو دارن بارها بحث کردیم....

دختر نه سنش کمه، نه بدون تحصیلات... اتفاقا اگه وقتی هم واسه ازدواج باشه الان هست... باید وقتتو تنظیم کنی که وقتت هرز نره اینو از من بشنو که تو نمیتونی این افکارو دیلیت کنی...مثلا تو هفته دوتا 2 ساعت وقت بذار روز اول لیست تهیه کن ببین دقیقا چی میخوای... اولویت هاتو تکلیفشو معلوم کن... روز دوم با دوستات اگه سمیناری چیزی در مورد ازدواج هست برو... از نظر من که کلی سی دی و اینا تو بازار هست بگیر ببین تا حداقل آمادگیشو پیدا کنی و بشین با دوستات ببین و بعد بحث کنید بعدشم اون نظر کلیه واسه هر کی ممکنه متفاوت باشه تو بازم باید با خودت تطبیق بدی و تصمیم بگیری... اگه سنتی بخوای به قضیه فکر کنی کلا قضیه متفاوت میشه... بشینی تو خونه و بخوای خودتو سرکوب کنی که درس بخونی اونم با تمرکز! آقای خار پشت با این سوالای منفی میخوایید تحقیرشون کنید یا اعتماد به نفس بهشون بدید؟!
    ایا موقعیت اجتماعی خوبی ندارین ؟ ایا خونواده بدون مشکل و اصیلی ندارین ؟ ایا زیبا نیستین ؟ ایا از سلامت جسمانی برخوردار نیستین ؟ ایا فرد خاصی در زندگیتون هست که فکر کردن بهش ازارتون میده ؟ ایا نمیتونین نیاز عاطفی خودتون رو مثل تمام این چندسال به وسیله اطرافیانیتون برطرف کنین ؟ ایا دیگه توان کنترل نیازهای جسمانیتون رو ندارین ؟ایا خواستگار ندارین؟
    ایا روابطی که احیانا در گذشته داشتین ازارتون میده ؟ ایا از اینکه تو این مدت هیچ نوع رابطه ای نداشتین پشیمون هستین ؟
    اصلا اینا صحیح نیستن..من مطمئنم چون اگه خوشکل نبودن خودشون میدونستن اگه خوانواده اصیل نداشتن با این لحن با شرم این مشاوره رو نمیخواستن یا ادامه تحصیل ایشون نشون میده که اتفاقا خیلی دختر قوی و با توانایی های بالا هستن و خیلی موقعیت ها داشتن...شما خودتون خواستگاری رفتن به تعداد بالا واستون خیلی خوبه که اینو از دختر میپرسید؟!!!!!!! اگه واسه شما این معنی رو میده که دختر بهتون ندادن واسه اونم این معنی رو میده که گزینه های نا مناسب هم پیشنهاد میدن... که اینطور نیست...خوشبختانه خانم ها خیلی راحت تر هستن با کنترل نیاز های جسمانیشون هستن... پس اینم نیست دلیل اصلی... بعدشم خب نیاز داره گناه که نکرده باید یه برنامه واسش بریزی عزیزم تو لایق بهترین ها هستی عزیزم چرا که هم زیبا هستی و هم خانواده ی خوبی داری و هم خیلی هایی که آرزشون هست بیان خواستگاری تو اما تو زیاد مایل نبودی و رضایت ندادی و چراغ سبز نشون ندادی و سلامتی که تو داری عزیزم تو رو جذاب تر هم میکنه و ...............
    موفق باشی.........

2. 3 کاربر از پست مفید masy13 تشکرکرده اند .

masy13 (سه شنبه 03 آبان 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)