fatima* گرامی،
همان طور که دوستان بیان کردن، مشکلات شما به اعتماد به نفس شما بر می گرده، اگه اون رو تقویت کنین، همه ی این مسائل خود به خود حل می شه!
شما نظره دیگران خیلی براتون مهمه! مگه ما برای دیگران داریم زندگی می کنیم! زندگی ما خیلی ارزشش بیشتر از این هاست که بازیچه ی دست این و اون بشه! شما این قدر از نظرات دیگران می ترسین که می خواین انصراف بدین و تو خونه بشینین! پس خودتون چی؟ اصلا هدفتون از زندگی چیه؟
تازه بیشتر این مواردی که ذکر کردین به خاطر استرس های شماست! درده معده به خاطره استرسه! اگه از این استرس ها کم بشه، معده خوب می شه، می تونی چشمات رو عمل کنی، ابروهات هم به حالت عادی بر می گرده!
مورد سوم رو هم که خودت بهتر می دونی، خدا رو شکر صد تا راه و روش براش گذاشتن!
ببین عزیزم،برای درمان، باید یه مشاور خوب انتخاب کرد و بهش اعتماد کرد! اگه تا پایان رفتی و نتیجه نداد، اون وقت باید مشاور رو عوض کرد! درمان بیماری روح به زمان نیاز داره! نباید انتظار داشت بعد از دو جلسه خوب خوب شد!نوشته اصلی توسط fatima*
ببین عزیزم، من پارسال این موقعه دچار بیماری روحی شدم و یه افسردگی که به صورت جدی درمانش نکرده بودم زخم باز کرد!
تو همین همدردی تاپیک زدم و با کمک دوستان مخصوصا مدیر گرامی مشکلم طی 7 الی 8 ماه حل شد! 7 ماه تمام قرص می خوردم و می رفتم مشاور! من می رفتم مشاور، بهم می گفت صبح زود پاشو چند صد تا طناب بزن! خیلی ها اگه جای من بودن می گفتن این مشاور مشکل داره و آیا مشکل من با طناب زدن حل می شه!!!!!!!
توصیه می کنم در کنار مشاوره رفتن، حتما اطلاعات خودت رو در مورد اعتماد به نفس افزایش بده و با تمام وجودت سعی کن تغییر کنی!
روان پزشک من می گفت بیا حالا که درمانت رو شروع کردی، ریشه کنش کن! یک بار برای همیشه! این به من قدرت می داد و من دنباله درمانم رو می گرفتم، حتی بعد از چند ماه که خودم حس می کردم رو به راه شدم، و دیگه نباید قرص بخورم، دکترم قبول نکرد و گفت مدت درمان باید کامل بشه!
پس با تمام نیرو تصمیم به خوب شدن بگیر و شروع کن.
موفق باشی.

باورت نميشه شايد هزار تا پسر بهم گفتن كه دماغشووووووو 
دوستت دارم.مرسی که واسم دعا کردی.حتما این cd رو تهیه می کنم.چشم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)