از همه شما دوستان عزیز ممنونم
f-z عزیز من جدی باهاش صحبت کردم اولا اینکه ایشون اصلا به حرف های من گوش نمی ده چون می دونه که به ضررش تموم می شه ضمن اینکه سریعا منو متهم می کنه که تو رفتارت درست نیست و هر موقع اخلاق ورفتارتو درست کردی من هم با تو درست برخورد می کنم . البته تا وقتی که حرفی از پول نزنم بهترین همسر دنیا هستم و مدام اس ام اس عاشقانه و حرف های قشنگ می شنوم ولی به محض اینکه اعتراض کنم از سر کار رفتن و جشن عروسی و خرجی و ............ محروم می شم و صحبت از انتقام و تلافی میاد وسط
در مورد مشاوره هم بارها خواهش کردم ازش ولی فایده نداشته میگه من به مشاوره نیاز ندارم تو باید بری مشاوره و خودت رو اصلاح کنی .شاید باورتون نشه ولی تو خونه خودشون حرف حرف مادرشه با اینکه مادرش خونه داره و لی پدرشوهرم حقوقش رو دو دستی تقدیم زنش می کنه تا اون برنامه ریزی کنه با اینکه تحصیلات پدرشوهرم بالاتره و بسیار مرد ارومیه .
همیشه فکر می کردم پدر هرچی باشه پسر هم عینا همون میشه ولی خوب شاید این مورد استثنا باشه.
من اکثر این راه ها رو امتحان کردم جدیدا به این فکر افتادم که با نقشه جلو برم خنده داره نهیه جوری غیر مستقیم حرف دلمو بزنم ولی یه جوری که هم به رگ غیرتش برخورد بخوره و هم نتونه منو متهم کنه و کاملا محاصره بشه با یه نقشه کاملا حساب شده ولی نمی دونم چه طوری؟؟؟ مادرم میگه همه مردها یه رگ خواب دارن می خوام رگ خوابشو پیدا کنم اوایل می شستم کتاب می خوندم راجع به مردها ولی خوب فکر کنم این یکی جنسش با بقیه فرق داره
![]()
از همه شما تقاضا می کنم هرچی به ذهنتون می رسه جهت ببخشید ...ر کردن اقایون ارائه بدین شاید تجربه شما برای من هم مفید واقع بشه
راستی یه مطلب دیگه که می خواستم بگم و یادم رفت ."جداشدن" گفتنش خیلی راحته ولی وقتی پای عمل میاد وسط مثل جون کندن سخته از همه اینها گذشته فرار کردن از میدون و جاخالی دادن کار ادم های ضعیفه من می خوام زندگیمو بسازم و مطمئن هستم که موفق می شم . به امید روزی که بیام تو همین تالار و براتون بنویسم که مشکلم به بهترین شکل حل شده![]()

یه جوری غیر مستقیم حرف دلمو بزنم ولی یه جوری که هم به رگ غیرتش برخورد بخوره و هم نتونه منو متهم کنه و کاملا محاصره بشه با یه نقشه کاملا حساب شده ولی نمی دونم چه طوری؟؟؟ مادرم میگه همه مردها یه رگ خواب دارن می خوام رگ خوابشو پیدا کنم اوایل می شستم کتاب می خوندم راجع به مردها ولی خوب فکر کنم این یکی جنسش با بقیه فرق داره 

علاقه مندی ها (Bookmarks)