سلام
آیا عصبانی نشدن برای شما هم سخت است ؟ نه...! من خیلی کم اتفاق می افته که عصبانی بشم. کلا ً آدم آرومی هستم. ناراحت میشم ولی عصبانی نه...!
به چه دلیل عصبانی نشدن سخت است؟ به نظر من عصبانی نشدن سخت نیست. اگه قبل از هر حرفی فکر کنیم و خوب حرف ها و اعمال طرف مقابل رو تجزیه و تحلیل کنیم ، میتونیم رفتار بهتری در مقابلش داشته باشیم و بدون عصبانی شدن همه چیزو حل کنیم...
وقتی که خیلی عصبانی می شوی و از کوره در می روی برای آرام کردن خودت چیکار میکنی؟ اگه خیلی عصبانی بشم ، سالی سه یا چهار بار... اونم بستگی داره مسئله چی باشه؟ اگه مربوط به خودم باشه ، بلافاصله رابطه ام رو با طرف مقابل قطع می کنم و در اکثر موارد همین روش جواب میده !! چون تا وقتی که کسی رو می شناسم ، هر کاری که از دستم بربیاد براش انجام میدم. تا به حال توی عمرم فقط دو بار اتفاق افتاده که رابطه ام رو قطع کنم. اونم بعد از یه مدتی طرف مقابل اومد ازم عذرخواهی کرد و منم بخشیدمش..... ولی اگه مسئله مربوط به خودم نباشه و به خاطر دفاع از حق دیگران باشه ، موقع عصبانیت هر کاری از دستم برمیاد!!! ممکنه یه خسارت بدی بهش بزنم... اون دیگه بستگی به موقعیتم داره... ولی در کل خیــــلی کم اتفاق می افته عصبانی بشم. وقتی عصبانی شدم ، اگه طرف مقابلم عذرخواهی کنه بلافاصله آروم میشم... وگرنه که با یه خورده تنها بودن و فکر کردن و شاید گریه ، عصبانیتم کم میشه...
هیچوقت پیش آمده که از عصبانی شدنت پشیمان شده باشی؟ همچین چیزی یادم نمیاد! همیشه سعی میکنم واسه عصبانیتم دلیل منطقی داشته باشم. به خاطر همین یادم نمیاد به خاطر عصبانیت پشیمان شده باشم...
شاد و موفق باشید...

خوبی های تو را شاید فراموش کنم ، اما تو خوب بودن را فراموش نکن
علاقه مندی ها (Bookmarks)