[align=justify]
آخه جون من شما بگین کی به بیکار دختر میده؟؟؟؟ از طرفی می گین بهش احترام بذار بد ..... این که اوجه بی احترامیه پاشم برم بگم کار ندارم اما دخترتونو بدید ببرم. نمیششششششششششششه
اینکه بری رابطه 6 ساله تونو رسمی کنی بی احترامیه؟؟؟؟؟؟ امـــــــــــا اینکه بدون پذیرفتن تعهد همسری بصورت رسمی، رفتی سرخود با این دختر صیغه کردی (بدون اجازه بزرگترش) و وارد رابطه زناشویی و سکس شدی این بی احترامی به دختر و خانوادش نیست!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
اصلا رفتی خواستگاری که ببینی بهت میدن یا نمیدن!؟
هروقت رفتی و بهت گفتن به پسر بیکار دختر نمیدیم بعدا بیا اینو بگو!
دیگه نمیکشنت که، فوقش میگن دختر بهت نمیدیم تا کار پیدا کنی، اون موقع هم اگه طرفتو بخوای میری کار پیدا میکنی و دوباره میری خواستگاری دیگه مرگ نیست که چاره نداشته باشه!!!!!!
ترس از پیدا شدن رقیب و این حرفا هم واسه راحت کردن و توجیه خودت میزنی، اون دختر اگه میخواست خیانت کنه توی این 6 سال این کارو کرده بود، نمیومد همه آبرو زندگیشو بده دست تو که اینجوری باهاش بازی کنی!!
متاسفم، اولش فکرنمیکردم همچین آدمی باشی، فکر کردم واقعا این دخترو میخوای و حاضری برای رسیدن بهش همه تلاشتو بکنی، امـــــا حالا معلومه که نمیخوای خودتم میدونی که همه این حرفا بهــــــونه ست!!!!
حقیقتشو بگو، بیخودی کشش نده، بگو عشق و حالمو کردم حالا دختره دلمو زده میخوام ول کنم برم سراغ یکی دیگه ... چرا هی دلیل و برهان الکی و عذر بدتر از گناه میاری !!!؟؟؟؟؟ چطور اون موقع که بخاطر لذت خودت این دخترو وارد رابطه ای کردی که آیندشو به خطر مینداخت از این دلیلها و توجیها نیاوردی!؟؟ چطور اون موقع فکر نکردی که 1% اگه نتونین با هم ازدواج کنین، یا مشکلی پیش بیاد که بهم نرسید، این دختر همه زندگیش داغون میشه!!!! چطور اون موقع به فکر این چیزا نبودی!!؟؟؟ حالا که قراره مسئولیت قبول کنی حسابگر شدی و هی دودوتا چهارتا میکنی!!!؟؟؟؟؟
اصرارتم برای برگشتن این دختر بخاطر اینه که تا وقتی هنوز یه دختر دیگه و شرایط ازدواج پیدا نکردی بتونی راحت و بی دردسر لذتتو ببری و با این دختر نیازهاتو برطرف کنی تا وقتی همه شرایطت فراهم شد با خیال راحت بری سراغ زندگی خودت، بعدم یه بهونه میاری و به این دختر میگی مثلا ما به هم نمیخوردیم(من فوق لیسانس تو لیسانس) ، یا خانوادم راضی نیستن (همه اون حرفا که قبلا در مورد رضایت خانوادت میزدی هم اون موقع فرموش میکنی!!) ، یا اینکه مثلا از اندامت خوشم نمیاد (دیگه یادتم نمیاد که 6 سال تموم با همین اندام چه اذتها که نبردی ...!!)و ......
واقعـــــــا متاسفـــــــــــم بــــــرای تمــــــــــوم پســــرای بی غیـــــرتی که اســــم خودشونـــــو مــــــــــرد گذاشتــــــــن!!!!
اون کلمه حاجی هم از اول اسمت بردار چون اصلا بهت نمیاد، با القاب گنده سعی نکن شخصیت خودتو الکی گنده کنی و موجه نشون بدی!
حیف این دختر، حیف !! لیاقتشو نداری.... [/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)