خواهش می کنم. شما خیلی به من لطف کردید. بازم برام دعا کنید. راستش فعلاً که دارم به خواستش عمل می کنم و بهش وقت دادم. الان دیگه می دونم اون طرف کسایی هستند که باهاش صحبت می کنن و انشاا.. به نتیجه برسن. منم این طرف دارم برنامه هامو دنبال می کنم. دنبال کار هستم درسمم می خونم. از خانواده ام قول گرفتم اگر انشاا... قبول شم تهران تو 2 سال حمایتم کنن و قبل از اینکه شروع شه عقد کنیم و با هم بیایم تهران درس بخونیم. ایییییییییییییییییی خدااااااااااااااااا یعنی میشه؟؟؟نوشته اصلی توسط آتنــــــا25
خیلی ممنون از این که منو از نطراتتون محروم نمی کنید.بله بنده هم تنها امیدم به خدا و مهربونیشه. انشا ا.. که خیره. از لحاظ فرهنگی یا شاید رسم و رسوم شهرمون ما تا حالا ندیدیم که بیکار بره خاستگاری.(تو شمال خیلی دیدم ولی ترکها به این مساله خیلی اهمیت می دن) با این وجود من از طریق خانواده پا پیش گذاشتم که ثابت کنم اگه می گم انتخاب من برای آینده تویی این نه تنها حرف من بلکه حرف خانواده ام هم هست.نوشته اصلی توسط mania2011
البته من فکر نمی کنم که اون فکر کنه من می خوام طولانی کنم تا فراموش شه. ما روابط خیلی عمیقی با هم داشتیم مثل زن و شوهر های رسمی. این تغییر رفتار ناگهانی این مشکلاتو پیش آورده. راستش من برای نامزدی و خاستگاری آماده ام و بزرگترین آرزوم هرچه سریعتر انجام شدن این کارهاست. منتهی من و خانومم همیشه می گفتیم زندگی یعنی عشق و زندگی بی عشق یعنی هیچی. الان که سردرگمه یا به قول خودش نمی دونه دوستم داره یا نه (البته می گه ندارم) من نمی خوام زندگی مو با این شرایط شروع کنم. انشاا.. همه چی درست شه و بعد سریع بقیه ماجرا انجام بشه. برام دعا کنید. من هم موافق عقد و بعد ادامه تحصیل هستم ولی اون می گه نه.انگار همون دختری نیست که می گفت زود ازدواج کنیم من نمی خوام حتی یه لحظه ازت دور باشم. فقط دعاااااااا
ممنونم دوست گلم. نمی ترسم. عاشقانه خانومم و رابطه ام رو دوست دارم و براش تمام تلاشمو می کنم. ولی چه کنم که اون خیلی عوض شده و من ناچار به انتظار هستم و البته خودم تنهایی دارم سعی می کنم موانع رو کم کنم و بیشتر به هدفم نزدیک بشم. انشاا... شما و همه ی جوونا خیلی زود به خواسته هاشون برسن و زود ازدواج کنن. ازدواج با کسی که می تونی عشقو تو چشاش ببینی نهایت آرامش و خوشبختیه. امیدوارم خوشبخت بشی. همواره محتاج دعای همه ی شما هستم. الان فقط خدا می تونه یک بار دیگه نعمتی رو که قبلاً قدرشو ندونست بهم برگردونه.نوشته اصلی توسط چرخ و فلک
هرگز اشتباهامو تکرار نخواهم کرد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)