به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 دی 91 [ 16:14]
    سطح
    19
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    38

تشکرشده 38 در 19 پست

Array

RE: آیا من با اون خوشبخت میشم؟

سلام . تو این سایت اکثراً خانمها فعال هستند و کمتر آقایون مطلبی می نویسن. بحر حال من از دید اون پسر می تونم یه نیم نگاهی به موضوع شما داشته باشم و چند تا نکته بگم:
    1- اولاً همونطور که همه ی دخترا مثل هم نیستن همه ی پسرا هم مثل هم نیستن. خیلی ممکنه متفاوت باشن
    2- مورد شما 31 سالشه و به نظر من اگه اراده کنه ازدواج کنه حتماً می تونه ولی اگه نمی کنه تنها دلیلش اینه که حتماً نمی خواد..
    3-اشاره کردید چند بار به مدت یک ماه و بیشتر در ارتباط نبودین. از خودتون پرسیدین کسی که به قول خودش این همه نیاز داره و زود نسبت به همه چی عکس العمل نشون میده تو این مدتهای دوری چطور تحریک نمی شده؟ یا چطور آروم میشده؟ اون کسی که با حرف زدن با یک خانوم تحریک میشه و حتی به آرامش (سرشار از استرس ) تو ماشین راضیه چطور این همه محرک اطراف خودشو هضم می کنه؟؟ میشه فکر کنیم اون فقط به شما عکس العمل نشون میده و وقتی شما نیستید اون هم آرومه که بعید بنظر میاد. ولی به احتمال قوی میشه گفت ایشون چندتا دیگه زیر سر داره و هر وقت اونا موقعیتشو ندارن یا قهرن یا وقتی دلش تنوع می خواد فیلش یاد هندستون می کنه!! در هر صورت این که این فرد با این سن و سال بچه نیست شکی نیست و انتظار داشتن از افراد تو این سن که احساساتشونو کنترل کنن انتظار بیجایی نیست . پس دوست خوبم با تمامی تلخی و سختی که تو جدایی هست بعضی مواقع (مثل این مورد ) از عسل شیرین تره.
    جداشو تا بفهمی زندگی یعنی چی! تا بفهمی اون تنها مرد تو زندگیه تو نیست و اتفاقاً نالایق ترین مرد تو زندگیته.

کافیه فکر کنی. آدمهای دورو برتو ببین. از این آدمها اطراف ما زیادن. ببین کدومشون نسبت به کارهاشون جوابکو هستن یا به روابطشون پایبندن؟؟ هیچکدوم. اون فرد چه با تو چه با هر کس دیگه ای به قول خودش آروم میشه.
    اما تو بیش از این حرفها ارزش داری که همچین فردی رو آروم کنی.
    ( ببخشید که رک و بی پرده حرف زدم. امیدوارم حرفهای تلخم آخرین تلخی زندگیت باشه و بعد از این شیرینیها بیان سراغت)

2. 4 کاربر از پست مفید haaj.amir تشکرکرده اند .

haaj.amir (شنبه 15 مهر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 06 آبان 91 [ 16:12]
    سطح
    20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    تشکرها
    94

تشکرشده 91 در 38 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط haaj.amir
    1- اولاً همونطور که همه ی دخترا مثل هم نیستن همه ی پسرا هم مثل هم نیستن. خیلی ممکنه متفاوت باشن
    2- مورد شما 31 سالشه و به نظر من اگه اراده کنه ازدواج کنه حتماً می تونه ولی اگه نمی کنه تنها دلیلش اینه که حتماً نمی خواد..
    3-اشاره کردید چند بار به مدت یک ماه و بیشتر در ارتباط نبودین. از خودتون پرسیدین کسی که به قول خودش این همه نیاز داره و زود نسبت به همه چی عکس العمل نشون میده تو این مدتهای دوری چطور تحریک نمی شده؟ یا چطور آروم میشده؟ اون کسی که با حرف زدن با یک خانوم تحریک میشه و حتی به آرامش (سرشار از استرس ) تو ماشین راضیه چطور این همه محرک اطراف خودشو هضم می کنه؟؟
    ممنون از نظراتتون دوستان گرامی

در جواب آقای haaj.amir باید بگم که بنظرمن شاید 100% پسرا فقط به اینجور مسائل فکرنکنن ولی با تجربیاتی که از اطرافیانم و در همین سایت دیدم که 80% شون به اینمورد فکرمیکنن و درصدد انجامش حالا به هرنحوی هستند.حتی همون بغل کردنوبوسیدنواین حرفا...

خود شما چرا خواستین تووی رابطه ای که هنوز هیچیش معلوم نیس و تعهدی درش نیس،رابطه ی جنسی در حد زن و شوهری داشته باشین؟ شما هم اشتباه میکردی و میکنی که در حال حاضر با هم سکس دارین ی اشتباه خیلی بزرگــــــــــــ.شما هم نباید وارد رابطه میشدین.
    اصلا چطور راضی شد راحت قبول کرد ؟
    موقع اومدن با شما به خونه داشت میمرد از ترس یا نه ریلکس راحت اومد؟
    آیا شمایی که یه زمانی باهاش اینهمه روابط داشتی بعدا یا همین الان برات سوال پیش نمیاد که ایندختر که با من اومد خونه از کجا معلوم قبلا با کس دیگه اینکارو نکرده یا در آینده به من خیانت نکنه؟
    این حرفیه که به کرات در همین سایت و در خیلی جاهای دیگه مطرح شده،حرف من تنها نیست.خواستم بدونم نظرتونو؟
    شما و دخترخانوم چند سالتونه تحصیلاتتون چیه؟
    با تشکر از شما

4. کاربر روبرو از پست مفید خسته دل1 تشکرکرده است .

خسته دل1 (چهارشنبه 28 دی 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 دی 91 [ 16:14]
    سطح
    19
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    تشکرها
    38

تشکرشده 38 در 19 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط خسته دل1
    نقل قول نوشته اصلی توسط haaj.amir
    3-اشاره کردید چند بار به مدت یک ماه و بیشتر در ارتباط نبودین. از خودتون پرسیدین کسی که به قول خودش این همه نیاز داره و زود نسبت به همه چی عکس العمل نشون میده تو این مدتهای دوری چطور تحریک نمی شده؟ یا چطور آروم میشده؟ اون کسی که با حرف زدن با یک خانوم تحریک میشه و حتی به آرامش (سرشار از استرس ) تو ماشین راضیه چطور این همه محرک اطراف خودشو هضم می کنه؟؟
    ممنون از نظراتتون دوستان گرامی

در جواب آقای haaj.amir باید بگم که بنظرمن شاید 100% پسرا فقط به اینجور مسائل فکرنکنن ولی با تجربیاتی که از اطرافیانم و در همین سایت دیدم که 80% شون به اینمورد فکرمیکنن و درصدد انجامش حالا به هرنحوی هستند.حتی همون بغل کردنوبوسیدنواین حرفا...

خود شما چرا خواستین تووی رابطه ای که هنوز هیچیش معلوم نیس و تعهدی درش نیس،رابطه ی جنسی در حد زن و شوهری داشته باشین؟ شما هم اشتباه میکردی و میکنی که در حال حاضر با هم سکس دارین ی اشتباه خیلی بزرگــــــــــــ.شما هم نباید وارد رابطه میشدین.
    اصلا چطور راضی شد راحت قبول کرد ؟
    موقع اومدن با شما به خونه داشت میمرد از ترس یا نه ریلکس راحت اومد؟
    آیا شمایی که یه زمانی باهاش اینهمه روابط داشتی بعدا یا همین الان برات سوال پیش نمیاد که ایندختر که با من اومد خونه از کجا معلوم قبلا با کس دیگه اینکارو نکرده یا در آینده به من خیانت نکنه؟
    این حرفیه که به کرات در همین سایت و در خیلی جاهای دیگه مطرح شده،حرف من تنها نیست.خواستم بدونم نظرتونو؟
    شما و دخترخانوم چند سالتونه تحصیلاتتون چیه؟
    با تشکر از شما
    lمن خواستم کمکتون کنم. مطالب من رو هم تو تاپیک خودم دنبال کنید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)