نوشته اصلی توسط
haaj.amir
1- اولاً همونطور که همه ی دخترا مثل هم نیستن همه ی پسرا هم مثل هم نیستن. خیلی ممکنه متفاوت باشن
2- مورد شما 31 سالشه و به نظر من اگه اراده کنه ازدواج کنه حتماً می تونه ولی اگه نمی کنه تنها دلیلش اینه که حتماً نمی خواد..
3-اشاره کردید چند بار به مدت یک ماه و بیشتر در ارتباط نبودین. از خودتون پرسیدین کسی که به قول خودش این همه نیاز داره و زود نسبت به همه چی عکس العمل نشون میده تو این مدتهای دوری چطور تحریک نمی شده؟ یا چطور آروم میشده؟ اون کسی که با حرف زدن با یک خانوم تحریک میشه و حتی به آرامش (سرشار از استرس ) تو ماشین راضیه چطور این همه محرک اطراف خودشو هضم می کنه؟؟
ممنون از نظراتتون دوستان گرامی
در جواب آقای
haaj.amir باید بگم که بنظرمن شاید 100% پسرا فقط به اینجور مسائل فکرنکنن ولی با تجربیاتی که از اطرافیانم و در همین سایت دیدم که 80% شون به اینمورد فکرمیکنن و درصدد انجامش حالا به هرنحوی هستند.حتی همون بغل کردنوبوسیدنواین حرفا...
خود شما چرا خواستین تووی رابطه ای که هنوز هیچیش معلوم نیس و تعهدی درش نیس،رابطه ی جنسی در حد زن و شوهری داشته باشین؟ شما هم اشتباه میکردی و میکنی که در حال حاضر با هم سکس دارین ی اشتباه خیلی بزرگــــــــــــ.شما هم نباید وارد رابطه میشدین.
اصلا چطور راضی شد راحت قبول کرد ؟
موقع اومدن با شما به خونه داشت میمرد از ترس یا نه ریلکس راحت اومد؟
آیا شمایی که یه زمانی باهاش اینهمه روابط داشتی بعدا یا همین الان برات سوال پیش نمیاد که ایندختر که با من اومد خونه از کجا معلوم قبلا با کس دیگه اینکارو نکرده یا در آینده به من خیانت نکنه؟
این حرفیه که به کرات در همین سایت و در خیلی جاهای دیگه مطرح شده،حرف من تنها نیست.خواستم بدونم نظرتونو؟
شما و دخترخانوم چند سالتونه تحصیلاتتون چیه؟
با تشکر از شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)