مریم جون مطلبتو خوندم اما نمیشه همه آدمارو به یه چشم دید منم که توو تهرانمو دانشگام اینجاس مردای زیادی بودن واسه ازدواج ثروتمندو مایه دار.اما یه خصوصیت خوب شوهرم این بود که در مورد ازدواج قبلیش دروغ نگفت .گفتم که دروغ نمیگه.نوشته اصلی توسط maryamp
اما اینکه با وضع توپشون برات مراسم نگرفتن بی انصافیه .
و اینکه این مرد شکاک بوده و دورو .واسه خودشون همه چی خوبه اما واسه دیگران بده.
خوب کردی که جدا شدی میدونی باید تا آخر عمر تحملش میکردی .راستش ما کلا یه ماشین داریم اما شوهرم زده به نام من .ایناس که تفاوت آدمارو نشون میده.دلیل اینکه به طلاق بعد یه مدتی دیگه فکر نکردم این چیزاشم بود .
هنوزم برات دیر نشده ماشالله هم با سوادی هم با کمالات
این دفعه خوب بسنجو ازدواج کن
میدونی قبل ازدواج با کسی دوست بودم که حتی خواستگاریمم اومد اما اخلاقای بدی داشت که عذابم میداد منم بعد یه مدت طولانی گفتم دیگه نمیخوامت ....
از اخلاقای بدش همین بد دلیش بود ....هر جا میرفتیم بیرون گیر میداد که چرا این ور نشستی که چرا اونور نشستی .دارن نگات میکنن.چرا اونورو نگاه کردی تو باید منو فقط ببینی!
یا اگه 5 دقیقه دیر میرسیدم گیر میداد که تایم گرفتم فکر کردی هواسم نیست؟؟؟کجا بودی با کی بودی خلاصه هزار تا گیر بی ربط .راستش منم دوسش داشتمو فقط هم با خودش بودم ...اما دقم میداد منم تصمیم گرفتم ولش کنم.واسه همین توو انتخاب همسرم خیلی ریز این نکته شدم توو اخلاقش .گفتم که اصلا اهل چک کردن نیست.
یه نکته دیگه هم هست که مردی که در ظاهر مذهبیه چطور توو خیابون افتاده دنبالت؟یا چطور شرایط خوانواده اش قبول کرده.
اگه مذهبی بودن در واقع این کارو نمیکرد .پس براش راحتو پیش پا افتاده بوده که اینکارو کرده
راستش من با هر کیم دوست شدم توو خیابوون نبود .
راستی حالا دیگه بهش فکر نکن .گذشته از این به بعد دنبال یه عشق واقعی باش بذار اونم هر کاری که میخواد بکنه .شاید مشکلش با زن قبلیشم همین بوده
بعضی آدما بیمار این حرفان....

علاقه مندی ها (Bookmarks)