RE: دلم میخواد مشکلاتم حل بشه، دارم تلاش میکنم ولی هنوز نیاز به کمک دارم
می دونی به نظر من تا کی می خوای دست رو دست بذاری اوضاع اروم شه یه روز خوب میشه همه چیز اروم میشه اما فرداش دوباره شروع میشه اینطوری همش باید بشینی صبر کنی
قهر بعضی وقتا خوب نیست بعضی وقتا خوبه
عزیزم اون سوالی که پرسیدم ازاینکه جوابش رو دادی ممنونم ببین شمیم جان همسرت احتمالا داره بخاطر اینکه بتونه زندگی رو فقط توی دست خودش نگه داره داره اینکارا رو میکنه ( زورگویی) تو داری میریزی توی خودت عزیزم درسته که گاهی مسئله رو عنوان میکنی و دعواتون میشه اما فقط در همین حده و چون اون ضعیف نیست و مرد احساسی نیست بی محلی تو باعث تغییر اون نمیشه اما چون میدونه بی محلی به تو کنه تو از این رو به اون رو میشی داغون میشی واسه همین این روش رو انتخاب کرده ، می دونم خیلی سخته خیلی سخته واقعا سخته به نظرم اونکه حرف زدن روش تاثیر نمی ذاره به نظرم باید بهش نشون بدی که هیچ وابستگی بهش نداری تو بدون اون هم میتونی زندگی خوبی داشته باشی اون موقع احتمال داره یه کاری کنه که تورو به خودش وابسته کنه که خیالش راحت شه تو مستقل نمی تونی باشی و برو نیستی . واسه اینکار شاید مثل اوایل که می خواست به دستت بیاره رفتار کنه بی توجهی بهش نکن اما خوشحال زندگی کن و مستقل یعنی هم وجود داره هم وجود نداره یه سیاست خاصیه مثلا شام به اندازه دونفر درست کن اما در هنگام شام خوردن بیشتر حواست به تلویزیون باشه و جوری خودت رو نشون بده که داری نهایت لذت رو از تماشای تلویزیون میبری و خیلی شادی . در مورد مخارج هم تو ازش پول نگیر بندازش توی مسیر خرج کردن مثلا خانواده ی اونو دعوت کن بهش بگو اینارو بخر مجبوره که بخره چون اگه نخره خانواده ی خودش گرسنه می مونن چون از حرفات متوجه شدم ادمیه که دوست داره ظاهر رو جلو دیگران یه چیز دیگه نشون بده اما سیاست تو اینجا اینه که توی لیست خریدش یه ذره از چیزایی که خودت هم لازم داری بخره مثل تخم مرغ یا ...
شمیم جان من این همه گفتم چون می دونم تا یه درصدی اثر داره و اینو بدون قهر کردن همیشه واسه مرحله اخره تلاشهاست وقتیکه دیگه هیچی هیچی هیچی درست بشو نباشه منظورم زمانیه که دیگه جز جدا زندگی کردن راهی نداشته باشی
[size=medium]راز موفقيت چيست؟ \"تصميم گيري درست\".
تصميم گيري درست از چه ناشي ميشود؟ \"از تجربه\"
تجربه از چه بدست مي آيد؟ \"از تصميم گيري هاي غلط !![/size]
---------------------
بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست
علاقه مندی ها (Bookmarks)