سلام دوست عزیز اقلیما جان ممنونم از صحبت های قشنگت، من خودم امروز صبح با اصطلاحات جراتمند و پرخاشگر مواجه شدم و فکر می کنم تو ضمینه هایی اشتباه کردم که حالا باید خودم رو اصلاح کنم چون یادم میاد بعضی موقع ها که از خانمم این حرف رو شنیدم که تو از بالا نگاه میکنی.
ممنونم میشم اگه توضیحات کاملی درو مورد سه رفتار جراتمندانه و پرخاشگرانه و منفعلانه به من هم بدین یا اگه طولانی هست لینک بدین مطالعه کنم.
ما ظهر که از دانشگاه دوتایی داشتیم می آمدیم دم در آپارتمان به خانمم گفتم می خوام بعد از نهار حبشی ببینم،ناهار که خوردیم می خواستیم یکم استراحت کنیم گفت بیا ادامه سریال فلان رو ببینیم من گفتم بیا امروز حبشی ببینییییم یادم نیست دقیق چیگفت اما یه چیزی تو مایه های حبشی کیلویی چند یا حبشی رو بیخیال و..
ما کنار هم دراز کشیدیم و با هم سریال دیدیم (البته من قیر از سریال دیدن کارهای دیگه هم میکردم)بعد از سریال با هم رابطه داشتیم و ایشون خوابیدند اونوقت من سخرنی دکتر حبشی رو که تکرار همون حرفایی بود که مشهد خودمون حظوری شنیده بودیم رو تماشا کردم.
راستش یکی از بزرکترین ویژگی های خانم من این هستش که همیشه وانمود میکنه اوضاع خوبه که نیاز نباشه تغییری تو خودش صورت بده.اون سالها با عفونت داعمی سر کرده بود و خدارو شکر بعد از عقدمون به خاطر مشکلاتی که پیش می اومد و خواهش های من پی گیرش شد و خیلی زود برای همیشه برطرف شد با کمی سرکه
همیشه من باید بخوام تا رو رابطمون کار کنیم اون هیچوقت نمیاد اول صحبت رو شروع کنه، همیشه من هستم که باید وقت مشاوره برامون بگیرم و کتاب بخرم و..کتاب بخونم.
سلام برنبا جان ممنونم عزیز،یک بار هم از خانمم کلمه سودایی رو شندیم ترنجبین چی هست چطوری باید استفاده کنم.
سلامه دوباره لیلا موفق، دوست عزیزم من تاپیک های شما رو در حد توانم خوندم و مطمعنم آقا مهدی شما مرد خوبیه و دوستتون داره، فقز شما باید به حرفاش و فکراش احترام بگزارین و بهش اعتبار بدین تنها کاری که لازم هست تا زندگی شما و همسر مهربونتون مهدی به بهشت تبدیل بشه این هست که همونقدر که همیشه دوستش داشتین دوستش داشته باشین و تو صحبت کردن ها لحن وکلماتتون رو دقت کنین.
ممنونم از همه دوستان که با نظراتشون منو راهنمایی میکنن، باور کنین تو همین دو روز کلی تغییر کردم و دارم بهتر می شم








علاقه مندی ها (Bookmarks)