سلام گل رز
نمیدونم همه اون چیزایی رو که در مورد اون آقا گفتی چطوری از چت به دست آوردی و اگه همشون واقعی باشن شما یه نخبه در زمینه چت کردن هستین.
بذار رو راست باشیم، اینترنت یه محیطی هست که دروغگو ها راحت تر توی اون جولان میدن و راحت تر به نتیجه مورد دلخواهشون میرسن.
شما حتی یک بار هم با این آقا حضوری رابطه نداشتی و واقعاً جای سئوال هست که چطور اینقدر با اطمینان حرف در موردش حرف می زنید.
دوست عزیز، قصد توهین ندارم ولی راهی که شما توی چت رفتی خیلی ها رفتن و نتیجه مثبتی نگرفتن، مثل شما.
و دلیل عقلانی، تأکید می کنم « عقلانی » ، وجود نداره که بخوای پای بند این رابطه باشی.البته اگه دوست دارید احساسی برخورد کنین بحث فرق میکنه.
و در مورد عکسی که گفتین، من توی دوران زندگیم نه دیدم و نه شنیدم که کسی بتونه با یه عکس و اسم و فامیل برای کسی پاپوش درست کنه و اگه این آقا این استعداد رو داره حتماً بهش بگین با من تماس بگیره چون من کلی عکس از دخترای ایروونی با اسم و فامیل دارم که آقا بیکار نباشه و برای همشون پاپوش درست کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به هر حال اینکه بیخودی و از روی احساس تصمیم گیری نکن که یه روزی به خودت میای که واقعاً دیر شده.
مواظب خودت باش گل رز عزیز.
در پناه حق