به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 35
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 مهر 91 [ 20:35]
    سطح
    25
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    550

تشکرشده 554 در 162 پست

Array

RE: از زندگی خسته شدم

دوست عزیزم سلام
    اگر دین نداری لاقل آزاده باش...
    دوست من این حرف رو از من بشتو که ضرر نمی کنی...هیچ وقت این جمله رو به زبون نیار که من بی دین هستم...یا کافر هستم...که این برداشت خیلی بدی در ذهن دیگران ایجاد می کند...نیازی ندارد تو بابت اعتقاداتت به دیگران توضیح پس بدهی یا دیگران را توجیه کنی ...خیلی حرفها را آدم به زبان نیاورد بهتر است...بهتر است در زندگی ملاکمان این باشد که گفتار و رفتار و نیاتمان نیک باشد...من نمی دانم به نام چه دینی اما گمان می کنم خداوند هم ان بنده ای که خوشحال باشد و به دیگران آزار نرساند را بسیار دوست می دارد...خودت را همیشه محکم و قوی نشان بده نه یک آدم دم دمی مزاج که تمام دقدقه ی زندگی اش دینداری است یا بی دینی ست و هر کس از راه می رسد و برایش تبلیغ دین می کند...دقدقه ی تو باید درست باشد...باید کار کردن و پول در آوردن باشد...باید موفق بودن باشد...مهربان بودن و شاد بودن باشد...هرچه موفق تر باشی و سعی کنی پخته تر عمل کنی در آینده همسر بهتری هم نصیبت می شود و پدر و مادر هم حمایت می کنند وقتی ببینن شما عاقل هستی...خودت را با این کشمکش های درونی خسته نکن ....سعی کن آدم خوبی باشی....که این در هر مرام و دین و مسلکی ستودنی ست و همه چنین آدمی را تحسین می کنند...دلیل ندارد ما به هر قیمتی از دیگران متفاوت باشیم...آدم هر کاری را می کند باید حد وسطش را نگه دارد...نه آنقدر خوشی و بی مبالاتی و بی قیدی نه آنقدر به خودت سخت بگیر و ذهد پیشه کن...اعتقادات تو جزو شخصی ترین مسائل تو هست و به هیچ عنوان در این جامعه دلیلی ندارد بر سر بی دینی و دینداری ات با دیگران مباحثه کنی....در زندگی دیگران حتی برادرت دخالت نکن و دیگران را همانگونه که هستند بپذیر...اگر دوست دختر می گیری دلیل ندارد بگویی من دختر بازی می کنم...این جمله خیلی زشت است...تظاهر به بد بودن از خود بد بودن بدتر است...آدم اگر هر چیزی را به موقع و در حد تعادل انجام دهد و دیگران را آزار ندهد آزاری هم نخواهد دید...امیدوارم حرفهایم به دردت خورده باشد...عاشق زندگی کردن باید یود و خوشحال زندگی کرد ...خداوند هم اینطوری خوشحال تر است...

خلاصه اینکه نه از این ور بام بیفت و نه از آنور...
    خیرالامور اوسطها....همیشه حد تعادل...

در ضمن...هیچ وقت با کسی که می خواهی با او ازدواج کنی از گذشته ات صحبت نکن که بنای خیلی بی اعتمادی ها و سردی هاست...در هر رابطه ی جدید که وارد می شوی باید پرونده ی گذشته ات را ببندی و خودت هم باور کنی که این اولین فرد در زندگی تو هست...سعی کن به چیزی عادت بیمارگونه پیدا نکنی که ترک عادت موجب مرض است و خدای نکرده تنوع طلبی که سراغ آدم که بیاید دیگر بنای زندگی اش را از هم می پاشد و دیگر از یار زندگی اش هم لذت نمی برد...سعی کن خودت را به رابطه های طولانی مدت عادت بدهی و تعهد دادن را تمرین کنی...سعی کن با فکر حرف بزنی و ملاکت این باشد که طرفت انسان خوبی باشد نه اینکه اعتقاداتش را کند و کاو کنی...انشالله همیشه موفق باشی

2. کاربر روبرو از پست مفید هم پرواز تشکرکرده است .

هم پرواز (یکشنبه 13 آذر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 مرداد 91 [ 22:29]
    سطح
    23
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

مریم خانم سعی خودم رو میکنم که نصیحت هایتون رو فراموش نکنم و به خاطرم بسپارم .حرفاتون خیلی ارومم کرد و مطمئنم در زندگی شخصیم اگه بشون عمل کنم خیلی به دردم می خوره . حامد جان حالا می تونی کارهای 1و2 رو انجام بدهی که من در موضوعم حسابی تو جاده خاکی رفتم .

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 فروردین 93 [ 16:08]
    سطح
    29
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 128
    دستاوردها:
    تشکرها
    646

تشکرشده 658 در 179 پست

Array

[align=justify]بنظر من مشکل شما چه با خانواده، چه با باورها، چه با اطرافیان و ... فقط و فقط یه چیز هست و اونم داشتن دید مادی به تمام قضایای زندگی و تمام آدمایی که با اونها زندگی میکنی.
    در مورد قضیه ی تفکر بدور از تعصب فکرنمیکنم بیش از این احتیاج به توضیح باشه، بدیهیات اونقدر پیچیده نیستن که فهمیدنشون مشکل باشه. فکر میکنم تمام گفتنی های خودم را در پست اول این تاپیک به شما عرضه کردم. قصد ما فقط راهنمایی و کمک فکری بود، این شما هستید که تصمیم میگیرید و عمل میکنید.
    بنده و بقیه دوستان نه قصد داشتیم اندیشه ای را به شما تحمیل کنیم و نه براتون اعتقادسازی کنیم، شما سوالاتی مطرح کردی و ما هم بعنوان عضوی از این تالار با استفاده از دانسته هامون سعی کردیم به شما کمک کنیم. امیدوارم دوستانی که در این تالار از دموکراسی و آزادی بیان دفاع میکنن در عمل هم همینطور باشن و برای نظرات دیگران هم ارزش قائل باشن.
    انتخاب هایی که ما تو زندگیمون میکنیم میتونه بر اساس معیارهای متفاوتی باشه
    گاهی معیار انتخاب ما درست یا غلط بودن اون انتخابه
    و گاهی هم معیار انتخابمون راحت یا سخت بودن اون هست
    امیدوارم هر انتخابی که میکنی در جهت یک زندگی سالم و سعادتمند باشه و شادی هایی که در ازای انتخاب هات بدست میاری شادی های واقعی و بلند مدت باشه، نه شادی های کاذب و کوتاه مدت با طول موج کوتاه!
    در پایان هم جمله ای از دکتر شریعتی را برای شما و تمام دوستان این تالار از صمیم قلب آرزو میکنم :
    خدایا عقیده مان را از شر عقده هایمان مصون نگه دار.
    در پناه حق[/align]

5. کاربر روبرو از پست مفید pk1365 تشکرکرده است .

pk1365 (سه شنبه 15 آذر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    550

تشکرشده 554 در 162 پست

Array

pk عزیز از نوشته هاتون استفاده کردیم و با این که از جنس اعتقادات من نبود بسیار زیبا بود و در نوع خودش بی نظیر ...و بنده قصد زیر سوال بردن پست های هیچ کدوم از دوستان رو ندارم و هر کسی به زبانی و از دریچه ای متفاوت مسائل رو می بینه و هر کس آزاده نظر خودش رو بگه و صاحب تاپیک هم برحسب تمایل خودش از مطالب استفاده می کنه...به هر جال نظر بنده اینه حرف های قشنگ و به در بخور را آدم از هر کسی بشنود و یاد بگیرد ضرر نمی کند حتی اگر آن فرد اعتقاداتی درست نقظه ی مقابل او داشته باشد یا حتی حرفهای خودش را بزند اما به زبانی دیگر...
    بنده خودم ترجیح می دهم با خودم رو راست باشم...اگر در زندگی مادی گرا هستم و مادیات برایم مهم است ترجیح می دهم انکارش نکنم یا در لفافه نپیچانمش...البته این هم در مرام من نیست که به هر بهایی خواهان آن باشم...
    امیدوارم ملاک عملمان در زندگی این باشد که شادیمان به بهای رنج دیگری نباشد...انسان خوبی باشیم و لااقل به اصول اخلاقی خودمان پایبند باشیم...همین که رفتار و گفتار و نیاتمان نیک باشد فکر نکنم در اسلام شما هم غیر منطقی به چشم بیاید و کلا هدف هر دینی هم همین است که آدمهای بهتری باشیم...
    امیدوارم صاحب تاپیک هم به آن چه می خواست رسیده باشد....
    موفق باشید

7. کاربر روبرو از پست مفید هم پرواز تشکرکرده است .

هم پرواز (یکشنبه 13 آذر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

بنظر من مشکل شما چه با خانواده، چه با باورها، چه با اطرافیان و ... فقط و فقط یه چیز هست و اونم داشتن دید مادی به تمام قضایای زندگی و تمام آدمایی که با اونها زندگی میکنی.
    در مورد قضیه ی تفکر بدور از تعصب فکرنمیکنم بیش از این احتیاج به توضیح باشه، بدیهیات اونقدر پیچیده نیستن که فهمیدنشون مشکل باشه. فکر میکنم تمام گفتنی های خودم را در پست اول این تاپیک به شما عرضه کردم. قصد ما فقط راهنمایی و کمک فکری بود، این شما هستید که تصمیم میگیرید و عمل میکنید.
    pk1365 من هیچ وقت تو حرفام نگفتم که شما خواستید برام اعتقاد سازی کنید . شما فقط خواستید جوابه سولای منو بدید . از همتونم ممنونم . از بهار غمگین . حامد 65 .نازنین 1366 و فرشته مهربون و شما و بقیه کسایی که در تایپیک های من در همدردی مشارکت داشتند و اسمشون رو جا انداختم . میدونم که همتون خواستید بم کمک کنید . از همتونم ممنونم .

من خدا رو قبول داشتم و دارم و خواهم داشت . اما این رو هم رد نمی کنم که من یه موجود مادی هستم . به اخرت و معاد و روح و ... هم اعتقاد ندارم . اما به این اعتقاد دارم که در لحظه بیگ بنگ که خدا جهان رو افرید اون رو طوری سامان داده که هر کسی هر کاری رو بکنه جوابشو می بینه . و کاری که درست نباشه برای ادم لذت نداره که اگر هم داشته باشه خیلی کمتر از لذتی هست که سالم زندگی کردن داره .

ناراحت نشیدا اما بیشتر افراد مذهبی ما اگه الان تو هندم به دنیا می یومدن یه گاو پرست متعصب می شدن ! قبول ندارید که مهم ترین و شاید تنها دلیلی که بیشترتون مسلمونید اینه که پدر و مادرتون مسلمونند ؟ بیشتر مسلمون ها (نمی گم همه ) برای این در دنیا دنباله دختر بازی خوش گذرونی و می گساری و .. نمی رن که تو اون دنیا این کارا و بکنن . به جای اینکه باید شعورشون به اون حدی برسه که این لذت ها اصل زندگی نیست .

جهان خیلی پیچیدست و شاید برای این هست که خدا خودش خیلی پیچیدست .مرز درستی و نادرستی خیلی باریکه . خیلی مواقع هم نامشخص ! شاید همین باعث میشه که زندگی جذاب باشه .

خدا از هر کسی به اندازه ی توانایی اش انتظار دارد . اگه حق با شما هم باشد من می تونم جوابه خدا را بدهم و بش بگم که خدایا من با ابزاری به نام مغز که بم دادی به این نتیجه رسدم که دین ها خرافه اند . اگه ازم بپرسه چرا بلدم جوابش رو بدم .

امیدوارم ملاک عملمان در زندگی این باشد که شادیمان به بهای رنج دیگری نباشد...انسان خوبی باشیم و لااقل به اصول اخلاقی خودمان پایبند باشیم...همین که رفتار و گفتار و نیاتمان نیک باشد فکر نکنم در اسلام شما هم غیر منطقی به چشم بیاید و کلا هدف هر دینی هم همین است که آدمهای بهتری باشیم...
    امیدوارم صاحب تاپیک هم به آن چه می خواست رسیده باشد....
    مریم خانم ازتون ممنونم . اگه شما بم کمک نمی کردید معلوم نبود تا کی می خواستم خودم رو گول بزنم !

من که دو کلمه می رفتم تو خاکی تایپیکم منتقل می شد . چرا منتقل نمی شه به انجمن ازاد ؟

9. 2 کاربر از پست مفید Abc_12 تشکرکرده اند .

Abc_12 (دوشنبه 14 آذر 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,257 در 2,217 پست

Array

سلام مجدد،

قرار بود که در این تاپیک این بحث ها نشود. ولی متاسفانه با وجود اینکه من از شما خواسته بودم، باز هم تاپیک از هدف اولش منحرف شد.

به هر حال اینجا تالار مشاوره ازدواج و خانواده است.
    در مورد مسائل مذهبی ما اطلاعات محدودی داریم و نمی توانیم راهنمای خوبی برای شما باشیم.

بهترین پیشنهاد رو از روز اول هم به شما دادم. راجع به هر چیزی خواستی قضاوتی بکنی، رو حساب حرف من و x و y قضاوت نکن.
    اگر می خواهی ببینی علم ریاضی چی هست، اول برو کتاب ریاضی رو بخوان. نرو مثلاً با یک پزشک به صحبت بنشین که نظر شما راجع به ریاضی چیه؟ اصلاً چه معنی می دهد که دو دوتا بشود 4 تا؟ و بعد جواب قانع کننده به شما ندهد و بنابراین بخواهی علم ریاضی رو زیر سوال ببری.

در رابطه با هر دینی هم همینطور هست. اگر می خواهی اسلام رو بشناسی، اول بنشین قرآن رو بخوان. و بعد با عقلت قضاوت کن و تصمیم بگیر.

اگر سوال هایت در رابطه با مسائلی هست که مربوط به انجمن "روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی" می شود، این تاپیک رو در همین جا ادامه بده. وگرنه روند فعلی تاپیک، تاپیک رو از این انجمن منحرف می کند.

موفق باشی.

11. 6 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (سه شنبه 15 آذر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

سلام حامد

واقعا متاسفم که نتونستم به قولی که بت در این تالار دادم نتونستم عمل کنم . خودتم اگه موضوعم رو دنبال کرده باشی فهمیدی که بر عکس سایر تایپیک هام در این تالار ایندفعه من نمی خواستم وارد موضوع های اعتقادی بشم . اما خب یه شرایطی یش اومد که نتونستم به قولی که بت داده بودم عمل کنم. ببخشید !

توقعم هم ازت انقدر بود که به خاطر رفاقت نداشتمون بگذاری مریم خانم جوابه همون پست اولی رو که براش دادم بدهد نه بیشتر . تازه همونم فکر نمی کردم قبول کنی . اصلا باورم نمی شد که تایپیکم رو تا الان منتقل نکنی . حامد جان خیلی با معرفتی . الانم خودم ازت می خوام که تایپیکم رو قفل کنی چون اگه این کار رو نکنی چه من بخواهم چه نخواهم
    موضوع منحرف خواهد شد . یعنی یا خودم یه حرفی میزنم یا بقیه یه چیزی می گن و منو تحریک می کنند که جوابشون رو بدم . پس اگه برات ممکنه تایپیکم رو قفل کن .

با ارزوی موفق برای همه ی اعضای تالار همدردی .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

حالا که دیدم بحثم رو قفل نکردید خب گفتم بحثم رو با مریم خانم ادامه بدم . البته نه در مورد اعتقادات .

به شما ربطی ندارد برادرت دوست دختر دارد یا نه ...وظیفه شما هم نیست او را از این کار باز داری...حالا شاید چون خودت فعلا از این کار کناره گرفتی و با خودت کلنجار می روی دلیل نمی شود همه به نتیجه گیری شما برسند...

...قرار نیست ذهد اختبار کنی و از دور به دوست دختر داشتن برادرت حسرت بخوری و هی خودت را بخوری!
    خب مریم خانم تکلیفم در مورد دین و .. که معلوم شد . حالا می خواهم در مورد ایندم حرف بزنم . چون الان به طور دیگری فکر می کنم شاید باید ایده هایم برای اینده را هم تغییر دهم .

شما به نظرتان من تا 1.5 دیگر که کار مناسبی پیدا کنم دنباله پیدا کردن یک دوست نباشم یا اینکه دوباره سمت این مسائل بروم . اخه به یک سختی این کارا رو کنار گذاشتم و از طرفی هم حسرت این را می خورم که دوستی ندارم .

اگه نظرتان این هست که 1.5 سال صبر کنم و سپس به طور رسمی اقدام کنم که هیچ . اما اگر بخواهم از همین الان دوست دختری را اختیار کنم چند راه به نظرم می رسد .

1-راحت ترین کار این است که از دخترایی که قبلا باشون دوست بودم یکی را اختیار کنم. برای این کار باید یکی از شماره های اعتباری که قبلا داشتم را که میشود گفت همه ی دوست دخترام داشتند و سوزانده ام را دوباره فعال کنم . حتما خیلی هاشون تو این مدت بم زنگ زدند و خاموش بوده . اخه رفتم یه خط 12 رند خریدم دلم نمی یاد شمارش رو به کسی بدم .

2- در دانشگاه با دختری اشنا شوم و انرا بپسندم که در این مورد باید بدانید چون دانشگاه ما فقط رشته های فنی مهندسی دارد و 70 درصد کلاس یا حتی بیشتر را پسران تشکیل می دهند و از طرفی در دانشگاه هم دختر ها خیلی خودشان را لوث می کنند و هم توقع بالایی دارند و هم خیلی با ادم راحت نیستند و از طرفی در دانشگاه برای ادم حرف در میاد کار اسانی نیست . از همه ی این ها گذشته من 3 روز در هفته صبح تا شب در دانشگاه سر کلاس هستم و بقیه هفته را هم دانشگاه نیستم .

3- به داداشم بگم نوبتی ام باشه نوبته تو هست و کار رو به اون بسپارم .

4- برم تو پارک و بوستان یا از طریق شبکه های اجتماعی و چت دنباله یکی برای رفاقت بگردم که به نظرم کار پر دردسری باشه .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    550

تشکرشده 554 در 162 پست

Array

سلام
    بنده در این زمینه تخصصی ندارم دوست عزیز
    لطفا از مشورت بقیه دوستان استفاده کنید...
    موفق باشید

15. کاربر روبرو از پست مفید هم پرواز تشکرکرده است .

هم پرواز (دوشنبه 14 آذر 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,257 در 2,217 پست

Array

سلام،

بعد از این همه صحبت هایی که در طی این چند تاپیک کردیم، فکر نمی کردم چنین سوالهایی راجع به رابطه با دختر بپرسی!

تالار همدردی با رابطه دختر و پسر قبل از ازدواج به خاطر خطرهایی که هر دو طرف رو تهدید می کنند، مخالف است.
    می توانی سری به این تاپیک بزنی: دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر

حرفهای تکراری نمی زنم. اگر خواستی می توانی این پست من رو در این تاپیک بخوانی: کلیک کن

برایت آرزوی موفقیت می کنم.

17. 4 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (سه شنبه 15 آذر 90)

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)