pk1365 من هیچ وقت تو حرفام نگفتم که شما خواستید برام اعتقاد سازی کنید . شما فقط خواستید جوابه سولای منو بدید . از همتونم ممنونم . از بهار غمگین . حامد 65 .نازنین 1366 و فرشته مهربون و شما و بقیه کسایی که در تایپیک های من در همدردی مشارکت داشتند و اسمشون رو جا انداختم . میدونم که همتون خواستید بم کمک کنید . از همتونم ممنونم .بنظر من مشکل شما چه با خانواده، چه با باورها، چه با اطرافیان و ... فقط و فقط یه چیز هست و اونم داشتن دید مادی به تمام قضایای زندگی و تمام آدمایی که با اونها زندگی میکنی.
در مورد قضیه ی تفکر بدور از تعصب فکرنمیکنم بیش از این احتیاج به توضیح باشه، بدیهیات اونقدر پیچیده نیستن که فهمیدنشون مشکل باشه. فکر میکنم تمام گفتنی های خودم را در پست اول این تاپیک به شما عرضه کردم. قصد ما فقط راهنمایی و کمک فکری بود، این شما هستید که تصمیم میگیرید و عمل میکنید.
من خدا رو قبول داشتم و دارم و خواهم داشت . اما این رو هم رد نمی کنم که من یه موجود مادی هستم . به اخرت و معاد و روح و ... هم اعتقاد ندارم . اما به این اعتقاد دارم که در لحظه بیگ بنگ که خدا جهان رو افرید اون رو طوری سامان داده که هر کسی هر کاری رو بکنه جوابشو می بینه . و کاری که درست نباشه برای ادم لذت نداره که اگر هم داشته باشه خیلی کمتر از لذتی هست که سالم زندگی کردن داره .
ناراحت نشیدا اما بیشتر افراد مذهبی ما اگه الان تو هندم به دنیا می یومدن یه گاو پرست متعصب می شدن ! قبول ندارید که مهم ترین و شاید تنها دلیلی که بیشترتون مسلمونید اینه که پدر و مادرتون مسلمونند ؟ بیشتر مسلمون ها (نمی گم همه ) برای این در دنیا دنباله دختر بازی خوش گذرونی و می گساری و .. نمی رن که تو اون دنیا این کارا و بکنن . به جای اینکه باید شعورشون به اون حدی برسه که این لذت ها اصل زندگی نیست .
جهان خیلی پیچیدست و شاید برای این هست که خدا خودش خیلی پیچیدست .مرز درستی و نادرستی خیلی باریکه . خیلی مواقع هم نامشخص ! شاید همین باعث میشه که زندگی جذاب باشه .
خدا از هر کسی به اندازه ی توانایی اش انتظار دارد . اگه حق با شما هم باشد من می تونم جوابه خدا را بدهم و بش بگم که خدایا من با ابزاری به نام مغز که بم دادی به این نتیجه رسدم که دین ها خرافه اند . اگه ازم بپرسه چرا بلدم جوابش رو بدم .
مریم خانم ازتون ممنونم . اگه شما بم کمک نمی کردید معلوم نبود تا کی می خواستم خودم رو گول بزنم !امیدوارم ملاک عملمان در زندگی این باشد که شادیمان به بهای رنج دیگری نباشد...انسان خوبی باشیم و لااقل به اصول اخلاقی خودمان پایبند باشیم...همین که رفتار و گفتار و نیاتمان نیک باشد فکر نکنم در اسلام شما هم غیر منطقی به چشم بیاید و کلا هدف هر دینی هم همین است که آدمهای بهتری باشیم...
امیدوارم صاحب تاپیک هم به آن چه می خواست رسیده باشد....
من که دو کلمه می رفتم تو خاکی تایپیکم منتقل می شد . چرا منتقل نمی شه به انجمن ازاد ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)