به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

RE: با فامیل شوهرم چکار کنم؟

عزيز دلم حالا شما مذهبي هستي ولي آيا شوهر شما هم به اندازه شما مذهبي هست؟
    عزيزم اين محرم و نامحرمي براي كسي مفهموم پيدا ميكنه كه باور و اعتقاد عميق داشته باشه اگر نه كه براش مفهومي نداره.... به نظر من اين جاي كار شما اشكال داره
    شايد شما اونقدر معتقد باشي كه با نامحرم خيلي صحبت نكني يا دست ندي يا .... ولي شوهر شما به نظر نمياد كه به اندازه شما مذهبي باشه و شما حالا ميخواي فرهنگي كه ايشون از اون اول باهاش بزرگ شده و خو گرفته رو تغيير بدي؟
    نه عزيز من نميتوني و بايد از اون اول فكرشون ميكردي!! يعني قبل ازدواج اين موضوع رو بايد در نظر ميگرفتي و بعد ازدواج ميكردي كه رفتارهاي خانوادگي شوهرتون با شما فرق ميكنه و بايد تحمل پذيرشش رو داشته باشي و انتظار تغيير رو نداشته باشي

خوب خيلي ها هستن با دختر خاله ها يا .... شون راحتن و دليلش هم اينكه از اول باهم بزرگ شدن و خوب حق هم دارن شما كسي كه از بچه گي باهاش بزرگ شده باشي و روابطتون تا بزرگسالي ادامه پيدا كنه ( يعني خانواده هاتون مانع نشن) خوب طبيعتا صميمي هستي باهاش

ولي خوب نكته اي كه اينجا ميمونه اينه كه حالا آيا اين رفتار توي خانواده شوهرتون طبيعي هست يا اينكه از نظر اونها هم غير طبيعيه؟ و اينكه ايشون گفتن الهام رو دوست داشتن رو حساب خواهري دوست داشتن يا اينكه براي ازدواج دوستش داشتن؟ من متوجه اين موضوع نشدم !!! خوب اگه براي ازدواج دوستش داشتن پس چرا ايشون با يكي ديگه ازدواج كرده؟و چرا با اين وجود هنوز با هم خوبن و شوخن و ....؟ ولي اگه به چشم خواهري دوستش داشتن كه خوب الانم به نظر مياد روابطشون همونطوريه كه بهتون گفتن فقط انگار شما توقعش رو نداشتين كه در اين حد صميمي باشن چون انگار شما توي فاميلتون از اينجور روابط نداشتين ولي خوب خيلي ها دارن.... البته خيلي ها كه اين روابط رو دارن بعد از اينكه هردو ازدواج ميكنن رابطه شون كمرنگ تر ميشه ولي خوب خيلي ها هم مثل قبل ادامه ميدن.

2. 3 کاربر از پست مفید حنان تشکرکرده اند .

حنان (سه شنبه 22 آذر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)