[quote=niloofar 25]
سلام دوستاي خوبم!
اميدوارم حال همگيتون خوب باشه!وممنون از جواباي خوبتون!
اين افسردگيه كه دست از سر من برنميداره وگرنه من كه مرض ندارم برم دنبالش!واقعا گاهي وقتها طوري شكننده ميشم كه وقتي تو جمعي هم قرار بگيرم كه كمي كمتر از اونچه انتظار دارم تحويلم بگيرن دچار فقر كلماتي براي برگردوندن رابطه ميشم!
انگار كلماتم بريده بريده و شكسته ميشن!
بچه ها غير از اكانتم كه حتي مدير همدردي هم گفته نميدونه چطور به من هديه شدهيه معجزه ديگه هم اتفاق افتاد !به لطف دعاي خير شما و دعواي بعضيا كه گفتن بچه بشين درستو بخون!
منم دير ولي يه كمي خودمو براي كنكور آزمايشي آماده كردم و با اينكه پنج شنبه طوفان و بارون بدي اينجا بود(راستي تا يادم نرفته بگم اينجا شماله و تا دلتون بخواد بارونه و اگه به لطف شهرداري برگي رو زمين باقي بمونه و خيابوناي هميشه آب گرفته امون بذارن منم بدم نمياد صداي برگارو دربيارم ولي اين حسي كه گفتم يه حس درونيه و ربطي به قشنگياي پاييز نداره !
اي شمالي! اي هم ولايتي! اي اي از خودت اميد در وكن..اي اي...!
اي دختر نازنيني كه پنجره تو رو به پاييز باز كردي.. قلبت رنگارنگ و دلت شاد..زمان بده ..زمان دشمن ما نيست ..دوستي يه كه بايد باهاش متحد شيم و ازش كمك بگيريم.. اي قربانت!![]()

سلام دوستاي خوبم!
واقعا گاهي وقتها طوري شكننده ميشم كه وقتي تو جمعي هم قرار بگيرم كه كمي كمتر از اونچه انتظار دارم تحويلم بگيرن دچار فقر كلماتي براي برگردوندن رابطه ميشم!
انگار كلماتم بريده بريده و شكسته ميشن!
منم دير ولي يه كمي خودمو براي كنكور آزمايشي آماده كردم و با اينكه پنج شنبه طوفان و بارون بدي اينجا بود(راستي تا يادم نرفته بگم اينجا شماله و تا دلتون بخواد بارونه و اگه به لطف شهرداري برگي رو زمين باقي بمونه و خيابوناي هميشه آب گرفته امون بذارن منم بدم نمياد صداي برگارو دربيارم ولي اين حسي كه گفتم يه حس درونيه و ربطي به قشنگياي پاييز نداره !

علاقه مندی ها (Bookmarks)