برادر عزیز شنیدی: به مالت نناز، به تبی بنده! به حسنت نناز به تبی بنده! من خودم دختر هستم. اندام فوق العاده ای داشتم، قد بلند، و هیکل کاملا رو فرم. خدادادی اندامم کشیده هست.. توی دانشگاه زمان لیسانس معروف بودم به خوش اندامی... کلی پیشنهاد داشتم... اما توی 2-3 سال اخیر... مشکلاتی داشتم که ازم هیچی نمونده... دقیقا به تبی بنده... اینا ملاک واسه دوست داشتن و عشق ورزیدن نیست.... تو مو میبینی او اشارت های ابرو! همسر تو لوندیی نمی دونم عشوه ای... نفوذی... جذابیتی... هیچی نداره؟! بابا اون زنه اینا میشن عشق و دوست داشتن اینا رو چشماتو باز کن و ببین.. تو زنو واسه خودت گرفتی یا دیگران؟! ملاک های زیبایی ظاهری با زیبایی درونی و شخصیتی خیلی به هم نزدیک نیستن! میگن چشم ریز زیبا نیست اما اخلاق اون خانوم بهش جذابیت و زیبایی میده..آیا به این موضوع فکر کردید؟ من نمیگم از خانومت حق نداری جدا بشی و.. هرکی مسئول خوشبختی خودش هست... اما اگه به من ازدواج میکردم و شوهرم حتی یکبار میگفت دوستم نداره میرفتم و برنمیگشتم.... مطمئن باش گذشت اون خیلی خیلی کار بزرگی هست که هر کسی قادر به انجامش نیست... و بهتر هست اول خودتون رو درمان کنید و بعدش به زندگی مشترکتون فکر کنید، البته خانومتون هم کم نداره از شما!.. هر دو آسیب دیده اید...

علاقه مندی ها (Bookmarks)