یه سوال هم من دارم. چرا فکر می کنی چون مهندسی و کار می کنی پس برتری؟
چرا فکر می کنی اگر زنی مهندس نباشه یا شاغل نباشه شوهرش نباید دوستش داشته باشه؟[/quote]
بابت اين همه نوجه همه تون بي نهايت متشكرم دوستاي گلم.ميدونم كه حتي رك گويي شما ها از سر لطفه چون مي خوايد منو متوجه اشتباه خودم كنيد.
حرفهاتونو خوندم و بايد بگم بهشون فكر كردم و در كمال تعجب ديدم من دارم خيلي حساسيت بي جا نشون ميدم...اين كه اونا چطور رفتار مي كنن به من مربوط نيست...نبايد اونا رو با خودم مقايسه كنم.اين بهترين كاره...اين جوري فكر نمي كنم كه توي يه مسابقه درگيرم.راست مي گيد واقعا حق با شماست.
شب نم عزيزم.من به هيچ وجه هم چين حرفيو نزدم.منظور من اين بود كه اين واسه من يه امتيازه ولي واسه كسي نقص نيست.در ثاني فقط درباره اونا گفتم نه همه خانوماي خونه دار.
اگه گفنم چرا اين همه شوهراشون لي لي يه لالاشون ميذارن نگفتم با اينكه خونه دارن.گفتم با اين كه اين همه تو جمع بي ادبن.
به نظر شما بهترين كار واسه حساسيت زدايي و بي خيالي توي اين مواقع چيه؟چطور مي تونم روابط ديگران رو با مال خودم مقايسه نكنم...من تازه ازدواج كردم وبايد اعتراف كنم گاهي از اين موضوع ناراحت مي شم.لطفا با تجربه خودتون منو راهنمايي كنيد.thanks

علاقه مندی ها (Bookmarks)