از همه عزیزان که زحمت کشیدن و پاسخ دادن یک دنیا ممنونم.
چرخ و فلک عزیز:ازت خواهش میکنم حتما به طور جدی پیگیر کاهش وزنت باشی.شاید باور نکنی اما این اضافه وزن اثرات بسیار بدی ذر زندگی مشترکت در آینده میزاره.نزار خانمت در آینده با این حجم از نگرانی و استرس که منو تا مرز افسردگی پیش برده رو به رو شه.نا امیدنشو و مثل شوهر من تصمیمهای آرمانی هم نگیر.آخه شوهر من همیشه میخاد یه ماه 30 کیلو کم کنه! خلاصه عاجزانه ازت میخام این موضوعو جدی بگیری.از راهنماییهاتم ممنونم.
ketetefid عزیز توصیه ی شماهم جالب بود.البته عموما شامهای رژیمی چیزی فراتر از این نیست .از راهنماییت سپاسگزارم.
gh.sana عزیز متاسفانه شوهرم خیلی دیر میاد خونه و صبحم زود میره سر کار واسه همین خیلی خسته تر از اونیه که بیاد پیاده روی.اما من سعی میکنم که ترغیبش کنم از تردمیل استفاده کنه.تمام آزمایشهای هورمونی رو هم انجام دادیم.حتی پزشک معالجش مشکوک به کمکاری غده تیروئید بود که که جواب منفی بود.خدا رو شکر الان در سلامت کامله و من فکر میکنم علت اصلی این چاقیش ناشی از حالت روحی خاص باشه.از توجهت بسیار ممنونم.
جناب sci عزیز: نمیدونم منظورتون از حالت مانیک چیه اما من خودم به تازگی علائمی از افسردگی در شوهرم میبینم.اینم بگم که مادرشوهرمم از افسردگی حاد رنج میبره و تحت درمان داروییه اونم وزنش بالاست و من فکر میکنم این افسردگی شاید یه کم حالت ارثی داشته باشه و به شوهر منم رسیده باشه.اگر لطف کنید و اسم یک یا چند تا از این روانشناسها رو بهم بگید ممنون میشم هر جای تهران باشه هیچ مشکلی نداره.از توجه شما هم بی نهایت سپاسگزارم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)