متين جان ممنون از راهنماييت و توجهت خانمي
دارم همين كارو ميكنم يه مدت بيخيال ميشم تا ببينيم چي ميشه .اگه قسمت باشه كه حل ميشه اگه هم قسمت نباشه حتما بصلاح نبوده
من متاسفانه خيلي احساساتي ام خيلي سخت دل ميبندم وقتي هم به به كسي دل دادم ديگه دادم ايشون هم اولين موردي بود كه احساساتمو درگيرش كردم برا همين الان سخته .از طرف ديگه هم از طرف خانواده هم برا خواستگارهاي ديگم تحت فشارم به ايشون هم كه وقتي ميگم ناراحت ميشن فك ميكنه دارم سرش منت ميذارم واسه صبر كردنم
در مورد خصوصياتش ميدونين چيه من چون الان ناراحتم استرس دارم برا همين هزارجور فكرو خيال مياد سراغم هماز كاه كوه ميسازم خودم هم به يه فرصتي نياز دارم تا اروم شم بعد تو ارامش هر دومون تصميم ميگيريم البته فعلا كه ارتباطي نداريم بهتره ايشون هم يه مدت تو تنهاييش فكراشو بكنه
شايد اصلا تقصير ايشون هم نباشه ما واقعا با هم خيلي خوب بوديم خانواده هامون هم همينطور واقعا باهم خوب بودن مشكلي باهم نداشتيم كه (انگار شرايط زيادي گل وبلبلي بوده)ولي در عرض يه روز همه چي عوض شد البته خب تقصير خودمم بود منم زيادي رو مساله حق طلاق پا فشاري كردم خانوادشون چششون ترسيد فكر كردن برا چي ميخوام كه اينقد روش تاكيد دارم !!!برا همين اينقد گفتن كه رو ايشون هم تاثير گذاشته

علاقه مندی ها (Bookmarks)