دوست خوبم سلام
اين جور كه من از نوشته هاتون برداشت كردم شما همسر قبليتون رو دوست داشتين و هنوز گاهي به يادش مي افتين پس صادقانه بهتون مي گم،فعلا عجله نكنين.من پيشنهادم به شما توي اين مورد با توجه به نظر خودتون كه خيلي متمايل نيستين،اينه كه دست نگه داريد.من قبلا توي اين تالار نگفته بودم ولي من يه نامزدي بهم خورده دارم اونم به مدت 2 سال!!!من واقعا بهش علاقه داشتم ولي تا زماني كه مهرش از دلم نرفت به ازدواج فكر نكردم.اون روزها من پيش يه مشاوره حضوري خوب مي رفتم.كلاس نقاشي،كار،باشگاه پياده روي و... ميدوني به خودم انرژي مي دادم و واسه خودم مرثيه سرايي احساسي نكردم.دو ماه بعد خوب خوب بودم.
يه نكته جالب ديگه كه توي اين تالار نگفتم اينه كه همسر ماه من مثل شما توي دوره عقد طلاق گرفته پس يه جورايي شرايطت رو درك مي كنم.من اين موضوع رو فقط به مادر و پدرم گفتم اون هم بدون جزييات.
به نظر شخصي من تا زماني كه خودت اون رو نخواستي چيزي از اين موضوع نگو.و وقتي هم كسي با شرايط خوب پيدا شد بعد از اين كه مطمئن شدي مي خوايش به خودش بگو .من همسرم روز اول بهم گفت ولي من به كسي نگفتم تا وقتي مطمئن شدم مناسب منه.هنوز برادر ها و زن برادر هام نميدونن چون به نظر من هم باعث پيش داوري ميشه.
اين هم بهت بگم عزيزم از اين كه يه نفر يه روز تورو طرد كرد دلگير نشو.مطمئنا قسمتت ادم مناسب تري بوده پس اين بار واسه پيدا كردنش وقت بذارودنيا برخلاف نظر خيليا پر از مرداي خوب و با احساسه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)