به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 83

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 16 اردیبهشت 91 [ 18:10]
    سطح
    19
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    137

تشکرشده 138 در 41 پست

Array

RE: از مادرشوهرم متنفرم!

عزیزم این جمله از من به تو نصیحت، اگر میخوای قلب یک پسر رو از آن خودت کنی به مادرش عشق بورز! امتحانش کنی از نتیجه اش شاخ در میاری به خدا. من بارها دیدم. حالا عزیزم ببین خودتی که داری همش منفی فکر میکنی میگی نخواسته واسه دیدن من بیاد واسه پسرش اومده و... خب مطمئن باش با این فکرها هیچ کی بهت نمی تونه کمک کنه. اینجا میگن در مسائل منفی شما به جنبه های مثبتش فکر کنید اونوقت شما به جای این کار یک چیزی که کاملاً میشه ازش برداشتهای مثبت کرد(اومدن مادر شوهرتون به خونتون)فقط و فقط داری منفی فکر می کنی. خانواده شوهرت رابطه رو دوباره برقرار کردن چون شما رو باهم میخوان اما شما اصرار داری که نه اونا فقط پسرشون رو میخوان.خب به نظرم همسرت حق داره با شما و طرف شما نباشه چون حرفات هیچکدوم منطقی نیست. اگر شما محبت میکردی و جز این پاسخ می گرفتی حق با شما بود اما شما هم رفتارات محبت آمیز نیست و فقط قصد تربیت این خانوم رو داری.
    به نظرم داری دستی دستی با زندگیت بازی میکنی، نکن عزیزم. حالا هنوزم دیر نیست همین شب یلدا بهترین فرصت برای توئه که همه چیزو از اول بسازی. اول این حس تنفر رو از مغزت بیار بیرون و اون شب حسابی به خودت برس و مثل یک خانوم متشخص برو به این مهمونی و حسابی خوش بگذرون و فقط این سری محبت کن. اگر مادر شوهرت قصدش این بود تو باهاشون رفت و آمد نکنی اولاً با اون شخصیت پلیدی که شما از ایشون معرفی کردی! حتماً به شوهرت میگفت که مینا رو با خودت نیار و اصلاً خونه شما نمی اومد و پسرش رو یک جور می کشوند خونه خودش. تا ببینتش. خیلی خیلی خیلی خیلی باز هم خیلی بیشتر از این خیلی هایی که گفتم :-) داری حساسیت نشون میدی. هر چی منفی تر فکر کنی، منفی هارو به سمت خودت جذب می کنی. میدونم می دونستی اما خواستم باز یادآوری کنم.اگر شما خوانوده شوهرتون مثل تابان عزیز (تاپیکشو بخون)بود چیکار می کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! یک کلاس یوگا برو تا تورو از شر این انرژیهای منفی که دچارشی خلاصت کنه. کتاب قانون توانگری (کاترین پاندر) ترجمه گیتی خوشدل رو بخون تا یکم یاد بگیری چطور در منفی ترین شرایط مثبت فکر کنی و با این مثبت اندیشی همه چیز رو تغییر بدی.
    من کمی نگرانتم لطفاً بخواه که طرز فکرت رو عوض کنی باز هم بنویس تا بالاخره این دوستان موفق بشن تو رو از این افکار منفی خلاصت کنن. به خودت کمک کن عزیزم

2. 3 کاربر از پست مفید ch_1383615 تشکرکرده اند .

ch_1383615 (دوشنبه 14 فروردین 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)