گلنوش جان ممنونم.همسرم تو خونه به من گفت فدای سرت اما راستش غرورش اجازه نمی داد بگه خانومم چون رانندگی بلد نبوده این کارو کرده.کلا جو بدی پیش میومد اگه می فهمیدن.راستش من تازه دارم رانندگی یاد می گیرم اما با ماشین 15 میلیونیشاید واسه خیلی ها پول زیادی نباشه ولی ما همه سرمایمونو دادیم اونو خریدیم اونم صفرشو
البته اگه همسرم مشکلی نداشت می گفتم من کردم ولی اون می گفت می گم من زدم و منم اینو نمی تونستم قبول کنم که شوهرم که اینقدر دست فرمونش خوبه این کارو کرده در نتیجه نذاشتیم بفهمن طفلک موقعی که مادرش اینا می رفتن کربلا حضور نداشت به بهانه دانشگاه صبح زود رفت شهر محل تحصیل البته اونجا برده صاف کاری خدا کنه مثل اولش بشه.
گلنوش جان راستش یه در گوشی بگم.همسرم خیلی متکی به خانوادش بود.هر کاری رو هم شوهر مامانش که عموش باشه انجام می داد اگه این قائله ختم به خیر شه و بتونه جلوی خودشو بگیره و به خانوادش نگه به نظرم تجربه خوبی بود چون خودش کارشو انجام داد.ازین که خودش دنبال صافکاری رفته هر چند بالاجبار واسه من کلیه.البته پولش که این وسط هدر شد به کنار.

شاید واسه خیلی ها پول زیادی نباشه ولی ما همه سرمایمونو دادیم اونو خریدیم اونم صفرشو

علاقه مندی ها (Bookmarks)