سلام سحر
فکر کنم چون تاریخ تاپیکت قدیمیه اجازه ندن تو این تاپیک پست بفرستی
بهتره یه تاپیک جدید بازکنی و ادامه بدی البته مدیران اگه لازم بدونن خودشون بهت میگن
سحر مهرتو بزار اجرا اون آدم اگه یه ذره عقل توی کلش بود یه دو دو تا چهارتای ساده میکرد میفهمید با این وضع سکه که هر روز داره میره بالاتر هرچی زودتر مهرتو بده به نفعشه تا هی دست دست کنه!
لفتش نده مهرتو بزار اجرا قانون مجبورش میکنه مهرتو بده ، اگرم نخواد بده وقتی بیفته زندان مطمئن باش خونوادش نمیتونن ببینن بچشون تو زندان بمونه، مهریتو میدن.
حرفیم که وکیلت زده خوبه ، هرجوری میتونی زودتر اقدام کن برای مهریت.
خدارو خوش میاد اینهمه سرگردونت کرده؟ دلت برای اون میسوزه اما برای خودت نمیسوزه؟
عمرتو تلف نکن، مهرتو بگیر حتی اگه شده اذیتت هم بکنه و مجبور باشی بری شهر اونا برای گرفتن مهرت اینکارو بکن بالاخره حتما یه قانونی هم هست که اگه کسی از زیر اقساط مهریه دربره تاوانشو بده. از وکیلت حتما اینو بپرس.
من از مهرم گذشتم اما پشیمونم. http://www.hamdardi.net/thread-18073.html
در مقابل آدمایی مثه شوهر من و امثال شوهر تو نباید کوتاه اومد.
نمیدونم چرا بعضی مردا وقتی ازدواج میکنن همه چی یادشون میره میگن ما ابراز احساسات کلامی بلد نیستیم تو عملمون نشون میدیم (منظورشون از عمل همون فحش و رفتارای زشتشونه حتما!) اما واسه دوست دختراشون و زنای خیابونی کوه احساساتن!! مثه چی قربون صدقشون میرن!! تف تو ذات هرچی آدم بی صفته!

توقع داشتم حداقل راهی جلو پام بذاره ولی چون احتمال میدادم باز هم پرونده مون تو همین شعبه باشه تشکر کردمو و اومدم بیرون... امروز وکیلم گفت چون قبلا پرونده داشتیم (همون پرونده طلاق توافقی).. پرونده جدید م تو همون شعبه رسیدگی میشه..

به نظر من مختصری از زندگیت کاملا صادقانه خودت به قاضی بگو طوری که داری با فردی معمولی صحبت میکنی نه قاضی پرونده ات تا حدوی در جریان ماجراهات باشه مطمئن باش مؤثره...

علاقه مندی ها (Bookmarks)