سلام عزیزم
شما خیلی ناراحت و ترسیده هستید.
لطفا آروم باشید.
این هیچ معنی نداره که شوهرتون از شما سرد شده و از این حرفا.
بلکه اون فقط عصبانیه. همین.
باید بزارید آروم بشه. خودتم همینطور . حفظ آرامش و خونسردی تو این جور مسائل خیلی اهمیت داره. بهتره که کمی ازش فاصله بگیری تا بتونه درک کنه. بتونه آرامشش رو به دست بیاره. مطمئن باش خودش در مورد این موضوع حرف میزنه.
البته به نظر منم شما کار درستی انجام ندادی. هر مرد دیگری هم بود ممکن بود فکر کنه همسرش داره کنترلش میکنه. این رفتار نباید سرگرمی شما باشه.
نگران نباش گلم. همسرت خیلی هم دوستت داره. شک نکن.
یه چیزی رو باید به خاطر داشته باشی . همسرت کار خوبی نکرده . اون این شک رو ایجاد کرده . اما مهم اینه که دیگه مدتی هست که اون رفتار بد تکرار نشده.
نباید کاری کنی که باهات لج کنه. یا اینکه توی خونه اعصاب خوردی وجود داشته باشه. بی اعتمادی آفت زندگی مشترکه. بهش واقعا اعتماد کن.براش توضیح بده که یه اتفاق بوده و کنترلی در کار نیست. اگر دلگیره حتما عذر خواهی کن.
کارگاه رفتار جرات مندانه رو تو همین سایت بخون.
من متوجه هستم که تو چقدر گذشت کردی و میکنی . اما نباید ناامید بشی. یا خسته بشی. تو قراره تا آخر عمر با این مرد زندگی کنی . پس صبور باش.
البته من هرگز بهت پیشنهاد نمیکنم که مظلوم و ضعیف باشی . نمیگم که اجازه بدی هرکار دلش خواست بکنه. من میگم باید از راه درست باهاش طی کنی. این اهمیت داره.
بیا برامون تعریف کن.

اون گفت: " مردا اگه بخوان كاري رو انجام بدن انجام ميدن ،اگه نخوان كاري رو انجام بدن انجام نميدن "
ميشه طرف رو از كاري كه انجام منصرف كرد
.بزار اون تمام سعيشو بكنه كه طرز فكرت رو نسبت به خودش عوض كن .

علاقه مندی ها (Bookmarks)