سلام مهربان جان.
امیدوارم خوب باشی.
همین ابتدا معذرت میخوام اگه چیزی گفتم و شما هم با خوندش ناراحت شدید.
دوست عزی، من نمیدونم این ماجرای داشتن عکس یه دختر چه معذلی شده که همه جا حرفشون در میوت هست.توی همین سایت من یکی دو جای دیگه هم این حرف ها رو دیدم.
البته نمیشه به شما خورده گرفت که چرا عکس های شخصی خودتون رو به پسری دادین که نسبتی با شما نداشته، چون حتماً شما جواب میدن که من 3 سال باهاش در رابطه بودم و بهش اعتماد داشتم یا جواب هایی از این قبیل.
دوست عزیزم، صرفاً یک عکس نمیتونه زندگی کسی رو خراب کنه و حتی اگه عکسی در بدترین حالت ممکنه باشه بازم دلیل محکمی نیست که بتونه اطرافیان رو تحت تأثیر قرار بده. چون ماشاا... این روزهای انواع و اقسام این عکس ها و حتی فیلم ها رو در سایت های مختلف میشه دید.
ولی چیزی که مهمه اینه که مطمئناً این آقا هم نمیتونه تا آخر عمرش خواستار شما باشه و بخواد با داشتن یک عکس همه موقعیت های خوب شما رو خراب کنه.
و یه نکته مهم اینه که خانواده شما به هر طریقی از رابطه شما با خبر بودن.شما اول از همه این موضوع رو با خانواده در جریان بذارین و در قدم دوم هم میتونید با کسانی که برای ازدواج با شما پا پیش می ذارن خیلی رو راست بگین که همچین موردی هست و اونوقت اگه مشکلی برای طرف مقابل نباشه مسلماً در آینده هم نمی تونه از این موضوع یه نقطه ضعف برای شما بسازه.
یه جنبه دیگه رو هم میشه در نظر گرفت، خیلی خانومها هستن که گذشته همسرشون براشون مهمه، اینکه با کی بوده، چه رابطه ای داشته و ...
به نظر شما اگه بدترین حالت رو در نظر بگیریم و رابطه شما در حد جنسی بوده باشه اون آقا هم باید از گذشته خودش فرار کنه؟؟؟؟ و ترس داشته باشه که اگه یه روزی شما این موضوع رو مطرح کنید چه اتفاقی می افته؟؟؟؟؟
نه مهربان عزیز، انسان « جایز الخطا » هست، پس همیشه نمیشه به افراد به خاطر گذشته ای که داشتن خورده گرفت.
مهم اینه که شما الان از گذشته پشیمون هستین و مهم تر این که الان خوب میدونن حتی یه رابطه چندین ساله دوستی هم نمی تونه دلیلی باشه که آدم همه جوره اعتماد داشته.
به هر حال امیدوارم مشکلت حل بشه و خوشبخت بشی.
در پناه حق