دوستان شکایت کیفری و حقوقی ترک انفاق کردم کل مهریه رو هم اجرا گذاشتم هنوز احضاریه به دست شوهرم نرسیده
این روزا یه دغدغه دیگه دارم همونطوری که میدونید 26 ام نوبت دادگاه طلاق توافقی داشتیم اخرین باری که با شوهرم صحبت کردم شرایطم رو قبول نکرد ولی چون خانوادش به کل فامیل گفته بودن قراره توافقی جدا بشن من 26 رفتم دادگاه اما شوهرم نیومد
با این حال خودم رفتم پیش قاضی
گفتم شوهرم نیومده
گفت حتما راضی نیست طلاقت بده که نیومده..
گفتم میگه باید مهریت رو ببخشی تا طلاقت بدم
گفت خب راضیش کن ببخش تا طلاقت بده..
گفتم اخه یکسال و نیمه رهام کرده برای همینکه راضی بشم بدون مهریه جدا بشم...
گفت خب حتما یه کاری کردی ازت دلخوره..

گفتم نه اینطور نیست یه نگاهی کرد لبخند بامعنی زد.. گفتم من اصلا طلاق نمیخوام گفت پس برو زندگی کن.... خیلی حرصم گرفت

توقع داشتم حداقل راهی جلو پام بذاره ولی چون احتمال میدادم باز هم پرونده مون تو همین شعبه باشه تشکر کردمو و اومدم بیرون... امروز وکیلم گفت چون قبلا پرونده داشتیم (همون پرونده طلاق توافقی).. پرونده جدید م تو همون شعبه رسیدگی میشه..
شدیدا محتاج همفکریتون هستم
من کل داستان زندگیم رو که به وکیلم نگفتم فقط گفتم نزدیک به سه سال عقد هستیم و بیشتر از یکسال و نیمه رهام کرده و...
به نظرتون لازمه وکیلم کل جریان زندگیم رو بدونه؟ البته خودش که چیزی نپرسید..اگه جایی لازم باشه خودم هم حضور داشته باشم با چه ادبیات و لحنی باید با قاضی صحبت کنم؟مخصوصا چون یه برخورد باهاش داشتم... حس میکنم نمیتونم از خودم دفاع کنم

اخه شما در جریان کل اتفاقات زندگیه من هستید مثلا شوهرم ادعا میکنه من بهش بدبینم ، یا مثلا مجبور شده منو بگیره و...
علاقه مندی ها (Bookmarks)