سلام مادلین عزیز. ممنون اما به نظر می رسد که شما بسیار دور از واقعیت قضاوت کردید . اینجانب در خلوت نماز می خوانم و تبلیغات مذهبی برای ایشان نمی کنم و نه مذهبی به آن شکلی که شما گفتید هستم. ایشان وابستگی بسیار به خانواده اش خصوصا مادرش دارد و رفتارش مقابله به مثل با من نیست بلکه کودکانه و ساده لوحانه و مانند یک بچه ننه 10 ساله است. گفتید شوهر در اولویت در برابر خداست اما خداوند برای من بالاتر و برتر از هر چیز و کسی است و به عشق او به بندگانش : شوهرم و خانواده خودم و خانواده او محبت و احترام می گذارم.و همچنین به سایرین انسانها به عشق او عشق می ورزم. قضاوت شما بسیار دور از واقع بود و امیدوارم در مورد اعتقادات خودتان از جمله اینکه خواسته بی منطق شوهر را اجابت کنم و ... تجدید نظر کنید تا زندگی همراه با عدالت و انصاف داشته باشید. اگر زندگی همراه با درد شد برای این است که مردی متکبر خودخواه و بچه ننه همتقدیر اینجانب شده است که چون بسیار ظاهری مهربان داشت من با او ازدواج کردم اما بعد از چند ماه دروغها و ناگفته هایش از جمله در مورد خداوند و دین برایم آشکار شد . با تشکر و احترام
بالهای صداقت عزیز سلام و تشکر از شما که زحمت کشیدید و برایم نظرتان را نوشتید . به موضوعاتی که گفتید عمیق فکر و تحقیق می کنم. باز هم ممنون دوست خوبم شادو پیروز باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)