به نظر من شوهر شما تجربه خونه داری نداشته و فکر کر ده توی این 2 روز همه جزئیات خونه داری رو تجربه کرده و با گذاشتن توی کفه ترازو که کفه دیگش کار خودش هست به این نتیجه ها کذایی رسیده...شما هم احتمالا خیلی رو کار هایی که توی خونه انجام میدید مانور میدادید قبلا و.....
در کل به نظر من یه اتفاق خیلی خیلی ساده افتاده و یک ناراحتی خیلی خیلی جزئی که از دید شما خیلی بزرگ دیده میشه...اگه بیشتر کشش بدید به ضرر هر دو شماست و ممکنه بحث جیز هایی که نباید باز بشه ،کشیده بشه....
من خودم مجردم و وقتی کار خونه انجام میدم(حالا به هر دلیلی مثل مسافرت مادرم و...)همیشه بعدش مامانم بهم میگه مثل طلب کار ها شدی!:311...حالا یه1 روز خونه دارری کردی،چرا قیافت این شکلی شده!.در حالی که من اصلا خودم حالیم نمیشه که قیافم رو جور خاصی کردم...البته مادر من سنشون بالاست و طبق تجربه بارها گفته به من که آقایون اصلا برای کار کردن در خانه به صورت فول تایم ساخته نشدن!(همکاری بحثش جداست!).....
این پاراگراف بالایی رو از زندکی شخصیم براتون نوشتم تا متوجه بشید یه واکنش دفاعی از همسرتون دریافت کردید!!...پس بیشتر از این روش تمرکز نکنید.به 10 روز قبل فکر کنید.ببینیند چقدر زندگی خوبی داشتید و الان بی دلیل دارید خرابش میکنید.
این وسط یکی باید پاشو روی غرورش بزاره و بی خیال بشه...
بهتره شما زودتر این کار رو بکنید چون اقایون برای طی این پروسه یه 1 ماهی وقت لازم دارن!(شوخی میکنم)....
خیلی هم با شوهرتون گرم نگیرید که در این ضمینه(خیلی گرم گرفتن رو میگم)اقایون بسیار بد برداشت میکنن...طبیعی طبیعی باشید.
خوشبخت بودید و باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)