اون امادگی ازدواج من بیشتر گذاشتم رو حساب ناز کردن هایی که بعضی خانم ها برای این که بفهمن چقدر طرف مقابلشون نسبت به تصمیمش مطمئن هست گذاشتم ، چون بعد اون که اینو گفت مفصل باهاش حرفیدم و خواست فکر کنه بعد دو هفته بهم گفت زمان نیاز داره و شاید دو ماه دیگه شایدم بیشتر امادگیشو پیدا کنهنوشته اصلی توسط بهار66
رابطه ی که ما داریم با اطلاع خانواده هاست هرجا بیرون میریم قبلش اطلاع میدیم و قبل از این که به خانواده ها اطلاع بدیم هم به هیچ وجه بیرون نمی رفتیم ، اره هم من و هم ایشون احساسی شدن رو درست نمی دونیم ولی برامون سخته کنارش بزاریم (البته توی این چند روز واقعا کنارش گذاشتیم و خیلی کم شده) ، اما مشکل من اینه که میخوام طوری برخورد کنم و روابطمون رو مدیریت کنم که این مسئله باعث نشه تحت فشار قرار بگیریم و بتونیم تو ارامش کامل تصمیم درست رو بگیریم
در مورد راه حلی هم که گفتین مشکل اینه که من هم خودم درگیر امتحان ها و بیشتر از اون درگیر کارم هستم و الان برم جلو تمرکزمون واسه امتحانمون بهم میریزه من دنبال راهی هستم که تا 15 بهمن روابط طوری مدیریت کنم که نه ایشون فکر کنه بنده مواظبش نیستم و حالش برام مهم نیست و نه اینکه وارد فاز احساسات بشیم یه روابط متعادل ، فردا شب میخوایم در مورد همین مشکلات با هم صحبت کنیم تا یه راه حل پیدا کنیم
ممنون دوست عزیز از نظرتون
خیلی ممنون بایت نظرتون و همچنین تبریکنوشته اصلی توسط ویدا@
برای بعد امتحان ها که همین تصمیمو دارم ، در مورد احساسات به اندازه ای که شما میگین این احساسات وجود داره ولی مسئله نشون دادن این احساسات هست که باعث میشه روی تصمیم گیری تاثیر بذاره ، مشکل من همین متعادل کردن احساسات ، طوری که نه توی تصمیم گیری درست تاثیر بذاره ، نه این که ایشون فکر کنه حال و احوالش برای من مهم نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)