به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 10 تیر 91 [ 10:17]
    سطح
    18
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    51

تشکرشده 45 در 17 پست

Array

RE: این کار من خیانته یا نه ؟؟؟

مرسی از همه که کمکم میکنین .

دوست خوبم sci در مورد سوالاتون :
    1- من از اینکه مثل قبل به رابطه خودم با یه نامحرم حساس نیستم خیلی ناراحتم اما به قول یکی از دوستان فکر کنم قبح کار برام از بین رفته و از این بابت خیلی ناراحتم
    2- شاید دنبال یه هیجان میگردم تو زندگی. من دختر خیلی پر شوری هستم . شاید چون همسرم خیلی آرومه خواستم با سرکار گذاشتن یکی ، یه مدت هیجانی زندگی کنم .که تا چند روز اول خیلی برام پرهیجان بود اما وقتی دیدم بهم خیلی علاقه مند شد از کارم پشیمون شدم .
    3-افکاری مثل خیانت، عادت به اون آقا ، فهمیدن همسرم از این موضوع ، و .. . . . منو آزار میده
    4-زندگی من در طول مدت با همسرم متوسط به بالا بوده . من فقط از نظر هیجان تو زندگی ارضا نمیشم . از آروم بودن بیزارم . همسرم آرومه . کارهای احساسی هم نمیکنه اما در کل مرد خوبیه .
    5- دلیل ازدواج من تشکیل یه زندگی عاشقونه و پر هدف بود . هدفم هم رشد و تکامل در کنار مردی که میتونم بهش تکیه کنم .
    6-نکات مثبت همسرم خیلی مهربونه . خونسرده .با ایمانه . بهم خیلی اعتماد داره . و نکات منفی خیلی بیخیاله .احساسی نیست . برام کار عاشقونه ای نمیکنه با اینکه هزاران بار در این مورد باهاش حرف زدم و گفتم اگه باهام رمانتیک باشی زندگیم مال تو .خودمو برات فدا میکنم . اما انگار به دیوار میگی. اما در کل زندگیم طوری نیست که بخوام فکر یکی دیگه رو تو ذهنم پرورش بدم
    7-قبل ازدواج هم با دخترا که رابطه خیلی خوب و اجتماعی داشتم و دارم اما با پسرای فامیل فقط در حد سلام و علیک .الانم همینطوره . رعایت حدود محرم و نامحرم برام خیلی مهم بوده اما این اواخر نمیدونم چم شده .
    ویژگی این اقا اینه که تفکرش و نوع حرف زدنش خیلی مثل خودمه . یعنی میتونم بگم کپی خودمه . به همون چیزی فکر میکنه که من فکر میکنم

نمیدونم تونستم به همه سوالاتون جواب بدم ؟؟؟؟
    و سوال دیگه که بی جواب موند .اون آقا تصمیم گرفته ازدواج کنه . آیا رابطه خانوادگی ما یعنی من و همسرم و اون آقا با خانومش با هم مشکل داره ؟

2. 5 کاربر از پست مفید طناز جون تشکرکرده اند .

طناز جون (دوشنبه 26 دی 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 18 فروردین 91 [ 11:39]
    سطح
    15
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    26

تشکرشده 26 در 12 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط طناز جون

نکات مثبت همسرم خیلی مهربونه . خونسرده .با ایمانه . بهم خیلی اعتماد داره . و نکات منفی خیلی بیخیاله .احساسی نیست .
    و سوال دیگه که بی جواب موند .اون آقا تصمیم گرفته ازدواج کنه . آیا رابطه خانوادگی ما یعنی من و همسرم و اون آقا با خانومش با هم مشکل داره ؟
    - دوست من خواهش مي كنم اعتمادي كه همسرت بهت داره رو پاس بدار و اجازه نده خدشه اي به اون وارد بشه.
    - شك نكن ناخواسته رابطه تو با اون آقا بروي روابطت با همسرت تاثير منفي ميگذاره و اين تاثيرات گاهي اونقدر ظريفه كه تو شك هم نمي كني از وجود رابطه با اون آقا ايجاد شده!!
    - اين اشتباه رو ادامه نده كه هرچي بيشتر عادت كني سختتر ميشه. اگر توي زندگي و ارتباطت با همسرت مشكلي هست بايد اون مسائل حل بشه نه كه بخواي با يك ارتباط غلط مشكل رو موقتي بپوشوني و مخفي كني

4. 5 کاربر از پست مفید shadi61 تشکرکرده اند .

shadi61 (دوشنبه 26 دی 90)

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط طناز جون
    sci در مورد سوالاتون :
    1- من از اینکه مثل قبل به رابطه خودم با یه نامحرم حساس نیستم خیلی ناراحتم اما به قول یکی از دوستان فکر کنم قبح کار برام از بین رفته و از این بابت خیلی ناراحتم
    2- شاید دنبال یه هیجان میگردم تو زندگی. من دختر خیلی پر شوری هستم . شاید چون همسرم خیلی آرومه خواستم با سرکار گذاشتن یکی ، یه مدت هیجانی زندگی کنم .که تا چند روز اول خیلی برام پرهیجان بود اما وقتی دیدم بهم خیلی علاقه مند شد از کارم پشیمون شدم .
    3-افکاری مثل خیانت، عادت به اون آقا ، فهمیدن همسرم از این موضوع ، و .. . . . منو آزار میده
    4-زندگی من در طول مدت با همسرم متوسط به بالا بوده . من فقط از نظر هیجان تو زندگی ارضا نمیشم . از آروم بودن بیزارم . همسرم آرومه . کارهای احساسی هم نمیکنه اما در کل مرد خوبیه .
    5- دلیل ازدواج من تشکیل یه زندگی عاشقونه و پر هدف بود . هدفم هم رشد و تکامل در کنار مردی که میتونم بهش تکیه کنم .
    6-نکات مثبت همسرم خیلی مهربونه . خونسرده .با ایمانه . بهم خیلی اعتماد داره . و نکات منفی خیلی بیخیاله .احساسی نیست . برام کار عاشقونه ای نمیکنه با اینکه هزاران بار در این مورد باهاش حرف زدم و گفتم اگه باهام رمانتیک باشی زندگیم مال تو .خودمو برات فدا میکنم . اما انگار به دیوار میگی. اما در کل زندگیم طوری نیست که بخوام فکر یکی دیگه رو تو ذهنم پرورش بدم
    7-قبل ازدواج هم با دخترا که رابطه خیلی خوب و اجتماعی داشتم و دارم اما با پسرای فامیل فقط در حد سلام و علیک .الانم همینطوره . رعایت حدود محرم و نامحرم برام خیلی مهم بوده اما این اواخر نمیدونم چم شده .
    ویژگی این اقا اینه که تفکرش و نوع حرف زدنش خیلی مثل خودمه . یعنی میتونم بگم کپی خودمه . به همون چیزی فکر میکنه که من فکر میکنم

نمیدونم تونستم به همه سوالاتون جواب بدم ؟؟؟؟
    طناز،
    اول جواب سوال آخر شما، بله متاسفانه همانطور كه گفتم ارتباط اين آقا با شما در هر سطحي ايجاد اشكال مي كنه به چند دليل:
    1. شما دختر پر شوري هستيد
    2. شما دختري بسيار حساس و احساساتي هستيد و ضربه مي خوريد
    3. شما هنوز مهارتهاي ارتباطي رو بطور مشخص بلد نيستيد و سبك رفتاري شما جرات مند نيست و تجربيات كم شما موجب خواهد شد كه در اين سبك ارتباطي موفق نباشيد
    4. شما به سادگي راضي نمي شويد
    5. شما نيازهاي عاطفي داريد و متوجه خلا عاطفي شده ايد لذا به سادگي وابسته مي شويد!
    بدون در نظر گرفتن بحث خيانت، متوجه شدن همسرتون و ... به نظر من ارتباط با اين فرد شما رو از هدفي كه در زندگي داريد به دلائل فوق دور مي كنه و بعد از مدتي موجبات عدم آسايش رواني شما رو فراهم مي كنه و شما ديگه نه پرشور خواهيد بود و نه خوشحال!
    پس توصيه مي كنم كه ارتباط رو با اين فرد به حداقل برسونيد و قطع كنيد، تا بتونيم زندگي رو صحيح تر نگاه كنيم

طناز! بيا و مشكل رو ريشه اي تر حل كن... الان زمان اين كاره! نه برقراري ارتباط با شخص ديگه...
    شما به دليل نداشتن هيجانات روحي و عاطفي، به دليل عدم مهارتهاي شوهرتون در ابرازات كلامي و صحبتهاي رمانتيك،‌ و به دليل اينكه از خودتون عصباني بوديد،‌ با اين شخص كه از دارايي هاي عاشقانه قديمي شما محسوب مي شد، ارتباط بر قرار كرديد... پس مشكل رو بپذيريد!
    حالا چند پيشنهاد:
    - حتما به مشاوره حضوري برويد براي بازسازي روابط و افزايش مهارت هر دو شما
    در نظر داشته باشيد شما شوهرتون رو دوست داريد و علاقه نداريد زندگي شما دستخوش تنشهاي جبران ناپذيري بشه/ شوهرتون شما رو دوست داره و متاسفانه مهارتهايي رو بلد نيست و بايد آموزش ببينه! اما بستر مناسب و پتانسيل اين يادگيري رو داره!
    شما هر دو آسيب پذيريد و كارهاي بسياري رو براي بازسازي روحيه خودتون و زندگيتون بايد انجام بديد! پس شروع كنيد! خيلي نبايد دير كنيد چون وقت زيادي نداريم!
    - حتما تمرينات تنفسي كنيد. هر روز !
    بدين شكل كه در جايي آرام مي نشينيد يا مي خوابيد/ با چهار شماره نفس رو به داخل ريه ها مي فرستيد/ 2 شماره نگه مي داريد / طي يك شماره خارج مي كنيد/ در طول اين تمرين تنفسي كه هر دو ساعت يك بار انجام مي دهيد فقط به تنفستون فكر كنيد و بگذاريد آرامش داشته باشيد... آرامش براي شما از هر چيزي لازم تره!
    - تمام عواملي رو ايجاد موقعيتهايي مي كنه كه شما با اون فرد ارتباط بگيريد رو متعادل كنيد و سعي كنيد تا حد امكان تنها نباشيد
    - پياده روي كنيد
    - به موسيقي گوش كنيد روزانه 20 دقيقه الزاما! الزاما! ترانه گوش نكنيد و فقط موسيقي بدون كلام

اما براي زندگيتون:
    1. بسياري از مواقع،‌ شما بايد عواطف خودتون و همسرتون رو مديريت كنيد! اما اين يعني چي؟
    اين يعني:
    - عواطف خودتون رو شناسايي كنيد! دقيق و صحيح
    - عواطف شوهرتون رو شناسايي كنيد.
    - موقعيتهايي رو كه اين عواطف رو ايجاد مي كنند رو شناسايي كنيد. موقعيتهاي مثبت رو ايجاد كنيد.
    مثال: شما متوجه شديد كه شوهرتون بسيار خوشحال و شاد است. (اينجا قصه تموم نمي شه براي شما! فورا بايد بررسي كنيد ببينيد چرا خوشحاله! نه با پرسش و بازخواست! با آداب گفتگو و دعوت به تعريف كردن) متوجه مي شويد كه در جمع دوستاني قديمي بوده و احساس بسيار خوبي دارد ( خب اين يك نكته است! بنويسيد) موقعيت رو توانستيد شناسايي كنيد. پس اگر موقعيت مشابهي باشه مي تونيد ايشون رو تشويق كنيد كه حتما در جمع اين دوستان قديمي قرار بگيره! چرا؟ چون عواطف خوشحالي و انرژي زياد از اين طريق بدست آمده!

2. ببينيد ! قرار نيست شوهر شما،‌ همه انرژي زندگي رو از شما كسب كنه! شما بايد موقعيتهايي رو ايجاد كنيد و با مديريت موقعيت،‌ انرژي ايشون رو فول كنيد!

3. موقعيتهاي رمانتيك رو خودتون ايجاد كنيد! خودتون رو سركوب نكنيد! موقعيتها رو با توجه به شناخت عواطف شوهرتون ايجاد كنيد و لذت ببريد

4. خودتون رو بشناسيد! شما فردي بسيار احساساتي هستيد و لذا بسيار ضربه پذير! مراقب خودتون باشيد!

5. روابط زناشويي خودتون رو گسترش بديد

6. مثل همون چند سال پيش‌، به اون آقا بگيد بروند و از اين بابت ناراحت نباشيد!

7. مهارت رفتار جرات مندانه رو ياد بگيريد و عملي كنيد!

چند سوال كوچيك:
    1. چند سال داريد و شوهرتون چند سال؟
    2. تحصيلات و كار هر دو؟
    3. آخرين چك آپ و آزمايشي كه داده ايد كي بوده و چرا؟ ( بيشتر از نظر هورموني و مسائل مربوط به زنان)
    4. از وضعيت پوست خودتون راضي هستيد؟
    5. آيا از ديدن چهره خودتون در آينه لذت مي بريد؟
    6. آيا از روابط زناشوييتون راضي هستيد؟

خيلي كار داريد خانوم!
    سوالي بود بپرسيد

6. 15 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

sci (دوشنبه 26 دی 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)