نوشته اصلی توسط
bahar_t
دوست عزیز،جناب وجدان!
تمام نوشته شما رو با حرص خوندم. من کوچکتر از اونم که نظر تخصصی بدم فقط خواستم به عنوان یک زن چیزهایی رو که در نوشته شما دیدم بهتون بگم:
1- شما خیلییییییییییی احساساتی هستید و خوب متأسفانه این به هیچ وجه خوب نیست. شما در هر دو رابطتون از همون ابتدای امر اونقدر درگیر احساسات شدید که حتی توجیه های عقلانی شما برای رابطتون از دید نفر سوم کاملا احساسیه.در تقدس عشق یا لزوم وجود احساسات برای ازدواج تردیدی نیست اما چیزی که شما دنبالش هستید در واقعیت عملی نیست. نمیگم عشق پاک وجود نداره اما ظاهرش و نمودش با چیزی که شما در ذهن دارید خیلی متفاوته.
2- شما می گید انسان مذهبی هستید. من اصلا در حدی نیستم که بگم آره یا نه اما مدام سوالاتی برای من پیش اومد: چرا فردی که تا این حد معتقده که از مطلع دینی نظر میخواد به خونه یه دختر رفت و آمد میکنه؟ چرا اجازه میده دختر نامحرمی دستش رو بگیره؟چرا تا این حد روابط طولانی مدت، حتی بدون تماس فیزیکی با نامحرم برقرار میکنه؟ و نکته اش اینجاس که همه ی این کارها رو با دل پاک خودش و طرفش توجیه میکنه!! من به شخصه اصلا به پایبندی شما نیستم اما باز هم نتونستم این قسمت رفتار شما رو درک کنم. شما مدام کارهایی رو انجام می دید و بعد هم با نهایت حق به جانبی اونها رو توجیه می کنید. مسائل اعتقادی کاملا شخصیه اما این تناقض رفتاری و توجیه کردن هاتون نه
3- من به عنوان دختری که دانشجوی رشته ایه که کاملا در ارتباط اجباری و مستقیم با جنس مخالفه، بهتون می گم که هیچ کدوم از رفتارهای این خانم با هیچ منطقی قابل توجیه و درک نیست. با نظر اون دوستی که گفتن بازی زیرکانه یک دختره 100% موافقم. متاسفانه شما هم تصوراتتون و بینشتون نسبت به روابط و خانم ها اصلا منطقی و واقعی نیست و برای همین مدام ضربه می خورید. دوست عزیزم، خانم ها اگر واقعا به پاکی و درستی اهمیت بدن و احساسی به طرف مقابل داشته باشن و تعهد اخلاقی داشته باشن با آبرو و آینده و احساس خودشون بازی نمیکنن. رابطه رو به سمت تعهد و رسمی شدن سوق میدن.
4- خانواده شما تا چه حد در جریان روابط شما هستن؟چرا برای ازدواج از طریق خانواده اقدام نمی کنید؟ یا اگر میخواید انتخاب خودتون باشه، با توجه به این که خیلی زود احساستون بر منطقتون غلبه میکنه سعی کنید پیش از هرگونه ارتباطی حتی سلام و علیک بیشتر از حد معمول، اول کاملا تحقیق کنید، بعد دورادور مدتی طرف رو زیر نظر بگیرید(بدون اینکه از اون بت بسازید) و بعد از حداکثر یک ماه موضوع رو با خانواده مطرح کنید. باور کنید عملا بعد از غلبه احساسات شناختی وجود نداره
5- یک مشخصه بارز دیگه در هر دو رابطه شما: شما کسی رو که بهتون بخوره و هم نظر و هم باور شما باشه انتخاب نمی کنید. شما یکی رو انتخاب می کنید و بعد در خیالات خودتون تمام نکات مورد نظرتون رو به اون نسبت میدید. شما چیزهایی رو به اون خانم نسبت دادید که من نوعی اصلا نشانه ای از اونها در ایشون ندیدم. چیزی که دیدم اصرار شما بر اونجوری دیدن ایشون بود.
6-یک توصیه: اصل ذهنی تون رو بر این بذارید که هرگز نخواهید تونست همسرتون رو به هیچ وجهی حتی ذره ای تغییر بدید. این که دوستانی رو تغییر دادید یا...اصلا دلیل نمیشه. کسی رو انتخاب کنید که بتونید دقیقا همون جوری که هست بپذیریدش. احتمال تغییر رو اصلا در نظر نگیرید!!!!توصیه های دوستان رو جدی بگیرید:)
7- روی خودتون کار کنید و نذارید این موضوع باعث بدبینی شما به خانم ها بشه. ملاک هاتون رو بشناسید، برای انتخاب و آشنایی کسی پیش قدم بشید که شرایط فعلی شما رو بپذیره و نیاز نباشه ظاهر و وضع مالی و...رو بهبود بدید. این دوره آشنایی طولانی دردسرساز خواهد بود.
8- چرا اجازه میدید با شما بازی بشه؟به شدت عصبانی شدم وقتی خوندم که برای کسی که حرفش هر لحظه تغییر میکنه و ثبات و سلامت شخصیتی نداره، ساعت میخرید(تازه ناراضی هستید از هزینه کمتون)، وقت و انرژی میذارید، و رفتارهای بیمارگونه اش رو توجیه میکنید. این خانم انگشتر عشق قدیمش رو مینداخته و شما به عنوان یه مرد معتقد وقتی فهمیدید اون رابطه براش خاطره خوب داره بازهم ادامه دادید(بعد هم گفتید که فکر کردم پشیمونه!!) چون گریه کرد گفتید پاکه!!( متأسفانه گریه حربه ی برخی خانم هاست! گریه اونقدر ها که برای یک مرد سخته برای ما سخت نیست)تو رو خدا دوباره متنتون رو بخونید! مرد مؤمن، این رفتار از یه مرد عاقل که میخواد محکم باشه، فرمان زندگی رو به دست بگیره و مسئولیت زن و بچه قبول کنه بعیده! احساسات اگر در مرد نباشه زن ازش دور میشه و سرد میشه اما شما یا فقط احساسی عمل میکنی یا به ندرت فقط منطق.
9- مطمئنم خدایی که به خاطر پایبندی و قلب پاکتون شما رو تا الان پیش آورده همسری رو که لیاقت مهربانی و اخلاق و عشق شما رو داره به شما هدیه میکنه. امثال شما این روزها کم پیدا میشه. به خودتون و باورهاتون احترام بذارید و منطقی انتخاب کنید و عاشقانه در کنار همسرتون زندگی کنید.
10- ببخشید اگر جسارتی کردم.خواهر کوچکتون شدم و دلم به حال احساسات پاکتون سوخت
التماس دعا
علاقه مندی ها (Bookmarks)