سلام رایحه عشقِ آواتار خوشگل !
یک بار دیگه پستت رو بخون ، چون شخص شما هرکاری رو از روی توقع می کنه به همین خاطر توقع داری دیگران نیز همین طور باشند ، یعنی نقطه مقابل همسرت ( ببخشید اینقدر تند نوشتم :P )
این جمله ات رو بخون :
این توی ذهن شماست که (ناخودآگاه) می خواهی بسنجی اگه حرف بی منطقی زدی آیا همسرت مقابله به مثل می کنه یا نه! در حالی که که اصلا توی ذهن همسرت یه همچین راهکاری در جواب به درخواست بی منطق و نادرست شما نمیاد !!نوشته اصلی توسط رایحه عشق
با اجازه ات من این جمله تون رو بسط می دهم نسبت به افراد دیگر
یعنی معمولا ما آدم ها توی ذهنمون یه چیزی از واکنش ها و رفتار طرف مقابلمون می سازیم که اگه این واکنش منفی باشه و اون شخص انجام نده ، با خود می گوییم : دمش گرم ، عجب آدم باحال و بزرگ واری بود ، و اگه واکنش مثبت توی ذهنمون انتظار داشته باشیم و اون شخص واکنش منفی نشون بده ، با خود می گوییم : اصلا فکرش رو هم نمی کردم ، اینقدر بد برخورد کنه ، انتظارش رو نداشتم و مایوس می شویم !
به نظرم اگه ذهنیتمون رو اصلاح کنیم یعنی
1) مثبت ببینیم و برداشت کنیم
2) توقع و انتظار از دیگران را به صفر برسونیم
3) وجود خطا و اشتباه را در دیگران محتمل بدونیم و به علت خطاهاشون ، نرنجیم (ازشون بت نسازیم )
بهترین کمک را به حال خوب خودمون کرده ایم
و اما در مورد سئوال زیر:
من نظر شخصی خودم رو می گم (برداشت مناسب با خودت )نوشته اصلی توسط رایحه عشق
من این کار رو اوایل می کردم ( یه چیزی حدود 2سال ) بعد دیدم خیلی بهم ریختم ، احساس می کردم بیش از آنچه که در توانم هست دارم برای زندگی انرژی می گذارم ولی بازخورد مناسبی عایدم نمیشه
این شد که فشار زیادی رو توی مدت یک ماه تحمل کردم
به نظرم با دیدن مشکلات دیگران ، می بایست شاکر خدا باشیم که اون مشکلات را نداریم و تحملمون رو در برابر مشکلات خودمون ببریم بالا ، نه اینکه چون برآیند زندیگمون در کل مثبت هست به خودمون مدام بقبولونیم که اصلا مشکلی نیست و به قول شاعر (همه چی آرومه ، من چقدر خوشبختم !) یه زمانی در زیر آرامش اقیانوس یه سونامی در حال شکل گرفتن هست ها !
به نظرم
1) باید مشکلات رو شناسایی کرد
2) بعد اونها رو دسته بندی کرد
3) برای هر کدوم راه حل پیدا کرد
4) اونهایی که راه حل دارند رو حل کرد (البته با صبر و مرور زمان)
5) اونهایی رو که راه حل ندارند رو پذیرفت ... مثل پذیرفتن اینکه ماست سفید هست و شب سیاه ( حالا اگه یکی اومد ماست سبز درست کرد و شب رو هم بنفش کرد ، الزاما به معنی اون نیست که درست میگه)
و اما در آخر
اونچه که من از پستت برداشت کردم این بود که دوست داری همسرت رفتارهای اجتماعی تری نشون بده و اداب و رسوم معمول رو با دقت بیشتری انجام بده
این خواستت خیلی خوبه
میدونی چرا؟
چون هرچی ما انسانها اجتماعی تر باشیم ، اولا احساس بهتری خواهیم داشت و دوما احتراممون توی اون جمع بیشتر میشه
اما چگونه به این همسران گرامی آموزش بدهیم( زن ها اکثرا آموزگار هستند و مردها دانش آموز ... چون اولین معلم انسان ، چه مرد و چه زن ، یک زن هست و اون مادر هر شخصی هست )
حالا یه معلم مهربون با سعه صدر بالا می خواهیم که یواش یواش با تقویت عزت و قدرت مرد بهش آموزش بده
یه روشی فرشته گفته بود
از طریق فانتزی ( کاملش رو برو توی تالار بگرد و پیداش کن و بکار بگیر )
به همسرت توی زمانهایی که عشقولانه هستید
موضوع حرف را با ظرافت زنانه باز کن و سعی کن اول ازش قدردانی کنی ، قدرتش رو ببری بالا ، حمایتش کنی و بعد حرفت رو بزنی
مثلا) عزیزم اونقدر بهت افتخار می کنم ، تو یه مرد واقعی هستی ، اونقدر توی جمع ها که می رویم خوشم میاد آخه همه به احترام تو از جاشون بلند می شن حتی زنهای مسن فامیل ، اخه که نمی دونی چقدر حال میده ، وقتی این جوری به تو محبت و احترام میشه ، انگار به من میشه ، اخه تو نصف وجود خودمی ، عشق منی دیگه
بذار یه ذره توی این حس بمونه
بعد با کمی مکث بگو
عزیزم دلم می خواد تو هم احترام اونها را عالی پس بدی که من بیشتر کیفور بشم![]()
و بعد کم کم از مثالهای کوچیک شروع کن ، البته انتظار نداشته باش با یک بار جواب بده ها ... به مرور زمان انشالله نتیجه می گیری
وقتی ازش یک بازخورد کوچک دیدی ، تشکر کن و ارج بده
مثلا از مهمونی برگشتید و همسرت یه رفتار اجتماعی خوب انجام داده
بهش بگو خیلی باحال بود .... اون که فلان حرف رو زدی و اون رفتار را انجام دادی ، مرصی از اینکه ....
در خصوص پذیرایی از مهمان ها هم در خونه خودتون ( مردها بلد نیستند ، فکر می کنند خودشون هم مهمون هستند ، اخه تقصیر خودمون هست ، از بس که توی خونه موقع شام و ناهار تحویلشون می گیریم ، براشون غذای مورد علاقه شون رو می پزیم ، سر سفره بهشون می رسیم ، بهترین قسمت غذا رو می دهیم به بچه بعدش اونها و ... )
قبل از مهمانی ازش مودبانه و محترمانه بخواه
مثلا عزیزم موقع کشیدن غذا سر سفره ، من به خانوم ها رسیدگی می کنم ، شما به اقایون
و ....
در پناه حق شاد زندگی کنید

)
( زن ها اکثرا آموزگار هستند و مردها دانش آموز ... چون اولین معلم انسان ، چه مرد و چه زن ، یک زن هست و اون مادر هر شخصی هست ) 

علاقه مندی ها (Bookmarks)