سلام داداش گلم
كل داستانت رو خوندم تازه ميخوام ازروش پرينت هم دربيارم.به نظرمن نويسنده خوبي ازآب درمياي.
اعتقادت مذهبيتو تحسين ميكنم. عشق به خدا واسه خودش عالميه. بهت پيشنهاد ميكنم قدرخودتوبدوني وبه هر غريبه اي اعتماد نكني چون واقعالياقتت بيشترازاين حرفاست.تاجايي كه تجربه دارم اكثرپسرابخاطرهوس ورابطه جنسي بطرف دختراميرن اينكه تونستي تواين رابطه هوستوكنترل كني خيلي خوبه.
قبل ازاينكه داستانتوبخونم ازپسرانااميدشده بودم وازشون بدم مي اومدولي توثابت كردي كه پسرخوب هم پيداميشه.بخاطراميدواري كه بهم دادي ممنونم.
سعي كن به روزاي قبل ازعاشقيت برگردي.به ورزشي كه ازش حرف ميزدي برگردوبايه نيروي جديددوباره شروع كن.مطمئن باش دختري كه نتونسته پشتت وايسه وتوزندگي موفقت كنه نميتونه زن خوبي برات باشه عشق واقعي اينه كه باعث پيشرفت آدم بشه به جلوسوق بده نه اينكه ساكن وافسردش كنه اين داستان وابستگيه نه عشق.
نزارتومحيط كارلجتودربياره وعصبانيت كنه. روپاهات وايساوازنوشروع كن تا به همه مخصوصاخودت وخداثابت كني كه يه مردواقعي هستي كسيكه ميشه بهش تكيه كرد پس نزارشكستت بده.خداادمايي روكه خيلي دوست داره سخت آزمايش ميكنه پس ازاين آزمايش موفق بيرون بيا.
دنبال دوستاي خوب (پسر)بگردووقتتوبااونابگذرو ن تابتوني فراموشش كني.بهت پيشنهادميكنم يه سفرمشهدهم بادوستات بري آرومت ميكنه.
اونطوركه معلومه سرشارازعشقي اين عشق رونثاراونايي بكن كه لياقتشودارن نثرخانوادت،دوستات،خدا،خود ت.كمك كردن به آدمامخصوصاازنظرعاطفي هم خوب جواب ميده واسه من كه كارسازبود.دست آدماروبگيرتاخداهم دست توروبگيره.وقتي مشكلات آدماروميشنوي مشكلات خودت ازيادميره وميفهمي كه بدترازبد

هم وجودداره.تازه ميفهمي كه چقدرخوشبختي وامتحان زندگيت چه آسون بود.
اين جمله يادت باشه:بادختري ازدواج كن كه اگه پسربودبهترين دوستت ميشد.[/color][/size][/font]
علاقه مندی ها (Bookmarks)