آفرین ستاره جون. الان اومدی مشورت کردی و دوستان بهت چیزای خوبی گفتن نکنه خدای نکرده دوباره این رابطه رو شروع کنی و خام حرفاش بشی!!!!!!!اگر دیدی بازهم این صحبتها رو کرد و در خواستهای نامعقول داشت بدون این کسی نیست که لیاقت شخصیت بالای شما رو داشته باشه و در ثانی عقاید و سلایق شما با توجه به گوشزد کردن اون حرفا اصلاً براش مهم نیست و شما باید به این رابطه پایان بدی. من و شوهرم تو 6 سالی که با هم بودیم واقعاً دوستی پاک و پر از پیشرفتی داشتیم. شوهرم به من گفت اینکه خودت رو زیاد در دسترسم قرار نمیدی خیلی برام با ارزشه!!!!!!!!!!!!!!همه مردا اینو دوس دارن.
اینو یک پسر گفته پس خیلی حواست بهش باشه و به اینم دقت کن که شوهر من اصلاً اصلاً سنتی نیست و کاملاً یک مرد امروزیه. پس همه مردها همینطورن و این قضیه براشون فوق العاده اهمیت داره. شاید اگر من خودم رو ول میکردم و در روند احساسی رابطه احساسی میشدم و کارهایی رو می کردم شوهرم هیچوقت منو برای زندگی مشترکش انتخاب نمی کرد.
نقش یک دختر توی این روابط خیلی خیلی در شکل دادن به رابطه تأثیر داره . شاید بگم هر چی تو بخوای همون میشه یک جورایی.
ببین دوست صمیمی من با برادر شوهرم دوس بود و خونه می رفت و... در حالیکه من... حالا اون رابطه به هم خورد و این رابطه من و شوهرم پا برجا موند تا به ازدواج کشیده شد.همیشه هم به شوهرم می گفتم که کار دوستم رو تحت هیچ شرایطی نمی پسندم و اصلاً دوس ندارم قبل از ازدواج این بحثا باشه حس می کنم از اعتمادی که پدر و مادرم بهم کردن دارم سو استفاده می کنم.اینقدر این حرفارو براش تکرار می کردم که حتی یک بار هم منو در همچین موقعیتی قرار نده و خدا رو شکر خیلی تأثیر داشت.
ستاره جون شما و اون آقا چند سالتونه؟ چون حرکات آقا یک کم به قول اون دوستمون گفتن حرکات یک پسر نوجوونه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)