به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 83

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مرداد 91 [ 19:56]
    سطح
    17
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    217

تشکرشده 219 در 79 پست

Array

RE: از مادرشوهرم متنفرم!

سلام مینای عزیز
    مدیر همدردی نوشته اند:
    1– انرژی خود را روی احترام گذاشتن و تائید خانواده همسرت به خصوص مادرشوهرت متمرکز کن.
    2 – سعی کن چسب احساسی خودت و شوهرت را به حداکثر برسانی و از نظر احساسی کاملا جذبش کنی. تا تاثیر گذاری دیگران رویش کاهش یابد.
    3 - مواظب باش که به شوهرت نقش قاضی ندهی تا بین شما و مادرش حکم دهد. سعی کن کنارش باشی و شکایت خانواده اش را نزد او کمتر ببری
    4 – نسبت به رفتار ناشایست و نامطلوب مادر شوهرت با بی تفاوتی برخورد کن. و حساسیت نشان نده

من در جایگاهی نیستم که بخوام راهنمایی کنم ولی گفتم همدردی که میشه کرد .
    مینای عزیز به نظر من زن و شوهر دارای یک چار چوب و حریم خصوصی اند وقتی کسی به این حریم خصوصی ورود پیدا میکنه به خاطر اینه که زن یا شوهر یادشون رفته و بی اهمیت شدند که در این چارچوب خصوصی را ببندند ومن نمیگم مادر شوهر گرامو و خواهر شوهرتان را از زندگیتان بیرون کنید این امکان ناپذیر ولی شما باید اونهارو از این چارچوب بیرون کنید شما خودتون اینجا متخصص هستید و میدونید که ما نمیتوانیم کسی رو تغییر بدیم و فقط میتونیم راه حل هایی در جهت تغییر به انها ارائه دهیم ما به دنبال مقصر نیستیم اما اینکه چه کسی موقعیت رو فراهم کرده برا این دلخوری ها ،مادر شوهرتون که پسرش زیادی مادرشو دوست داره یا اون خواهر شوهر افاده ای تون نه هیچ کدوم شوهر شما این اجازهرو بهشون داده و شما هم همدست او بودید درست تحصیلات یه کار خوبه برا زندگی خوبه اما کافی نیست شما باید وابستگی شوهرتان را نسبت به خود افزایش بدید اون رو به سمت خودتون جذب کنید و مهمترین عامل که شما رو کمکم میکنه همان رابطه جنسی است و او را تایید کنید برای او مثل یک مادر یا خواهر نباشید مردا از این متنفرند همیشه مراقب او باشید لباس گرم بپوش و هی من من کردن من بهتر میدونم من میدونم برا همین که او فکر میکنه با خواهرش زندگی میکنه اورا از خواسته ها وانتظاراتتون اگاه کنید به جای ببخشیدن او در مقابل پرخا شگری دلیل این رفتار را از او بپرسید و برا همسرتون متفاوت باشید تنوع در زندگی ایجاد کنید تا حالا از خودتون پرسیدید چرا بچه میخواد چون دنبال کسی هست که زندگی شو از یکنواختی دور کنه و به او محبتشو ابراز کنه و در این خصوص به نظر من بچه دار نشوید نه به خاطر اینکه ازادی شما را میگیرد بلکه باید زمینه مادر شدن و پدر شدن درشما و همسرتون ایجاد شه بعد میبینید که زمانی که به خانه مادر شوهرتان میروید همسرتان بی نهایت از شما تعریف میکند و هی مینا ی عزیزم مینا جون من فقط یه زن دارم اونم مینا مینا بهترین زنه و اون زمان شما این اطمینان را به مادرشوهرتان دادید که پسرشونو خوشبخت کردید و چگونه ممکنه در مقابل پسرشون که اینقدر شما را دوست داره چیزی بگه و در مقابل خواهر شوهرتان هم میتونید افه بیاد که شوهرم خیلی خوبه خلاصه مطالب زیادن و من عذر خواهی میکنم به خاطر طولانی شدن

2. 3 کاربر از پست مفید مریم و بابا لنگ دراز تشکرکرده اند .

مریم و بابا لنگ دراز (سه شنبه 11 بهمن 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)